Ασταμάτητος ο Πήγασος στο φάιναλ 4

Αήττητος οδήγησε την κούρσα του Β’ Ομίλου ο Πήγασος Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα ολοκλήρωσε την παρουσία του στα ημιτελικά επικρατώντας 3-0 της Πρέβεζας.

Αν και αγωνίστηκε με το παιδικό τμήμα και 4 μόλις εφήβους (Χρηστινίδη, Χρηστάκο, Σταυρίδη, Καϊλή), ο Πήγασος δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Πρέβεζα.

Ο Πήγασος είχε πολλές λύσεις και ο Νάκος «κάλυψε» επάξια το κενό του Τζιάβρα δείχνοντας πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Με καλές επιθέσεις από όλες τις θέσεις και πίεση από το σερβίς υπόταξε την αντίπαλη ομάδα που αντιστάθηκε μόνο ως το 9-9 των πρώτων 2 σετ ενώ στο τρίτο δεν άντεξε και από νωρίς ο Πήγασος πήρε την πρωτοπορία και έφερε γρήγορα το 3-0.

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΤ

ΤΑ ΣΕΤ: 25-20, 25-20, 25-14

Πήγασος Πολίχνης (Κουτουνίδης):  Σταυρίδης, Καϊλής, Χρηστάκος, Χρηστινίκης, Δημητρακούδης, Μακρογιάννης, Νάκος (λ) / Παραφέστας Γ., Παραφέστας, Μπαρδούκας, Σακκάς, Ματσαράκης, Γιαννακοβίτης (λ), Κουτουνίδης

Πρέβεζα (Τσεκούρας): Μπάμπης, Σέμα, Σερμάδι, Γιαννούλης, Παππάς, Αρμπυρός, Τσούτσης (λ) / Κασιάρας, Σωτηρίου, Σοφόπουλος, Χριστοφορίδης

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Πήγασος θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα ο οποίος πήρε στο τελευταίο παιχνίδι την πρόκριση κερδίζοντας την ΕΑΠ με 3-2 σετ σε αγώνα που τελείωσε πριν λίγο.

Στον άλλο αγώνα η ΕΑΠ θα αντιμετωπίσει τον ΣΠΑΚ που πήρε αμέσως μετά το δεύτερο εισιτήριο (ρεπορτάζ σε λίγο). Το φάιναλ 4 θα γίνει 6-7 Μαΐου σε τόπο που δεν έχει ακόμα οριστεί.