Ο ανεβασμένος ψυχολογικά ΑΟΠ Κηφισιάς υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παμβοχαϊκό

Οι ομάδες που σημείωσαν τις πιο ηχηρές νίκες στην 6η αγωνιστική, ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς και ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός θα αναμετρηθούν στο Ζηρίνειο σε ένα από τα ντέρμπι του σαββατοκύριακου. (7η αγωνιστική, 14/12, 18.30, Livestreaming volleyleague.gr, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Νικολόπουλος).

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς μετά τη νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη άλλαξε τα δεδομένα του πρωταθλήματος και αύξησε τις προσδοκίες για τη μελλοντική του πορεία στο πρωτάθλημα και το μεγάλο στόχο της εισόδου στην πρώτη 6αδα.

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Αχιλλέας Μπάσης είπε: «Το παιχνίδι απέναντι στον Παμβοχαϊκό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Χρειαζόμαστε τη νίκη η οποία θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να καταλάβουμε μία θέση στη πρώτη εξάδα της VolleyLeague. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και από τη νίκη μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι πως όλοι μας είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη απέναντι σε ένας υπολογίσιμο αντίπαλο».

Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από το τρίποντο (3-1) επί του Ηρακλή και θέλει να συνεχίσει και τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Ο Νίκος Νεόφυτος βλέπει τους νεαρούς παίκτες του να διανύουν περίοδο φορμαρίσματος και δήλωσε για τον αγώνα: «Το τρίποντο επί του Ηρακλή δεν ήταν τυχαίο, αλλά δεν φτάνει να το λέμε, πρέπει να το αποδείξουμε. Και πάλι όμως παίζουμε με ομάδα που έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της, ξένους, αλλαγές και σίγουρα υψηλότερους στόχους από την ομάδα μου. Παρόλα αυτά θα το παλέψουμε, όπως το παλέψαμε και στο Λιγκ Καπ όπου ηττηθήκαμε στο τάι μπρέικ».

Σε 18 αγώνες πρωταθλήματος ο Παμβοχαϊκος προηγείται με 10-8 στις νίκες.