Φιλική ήττα του ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ενόψει της συμμετοχής του, στην Volley League, ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό Παναθηναικό, απο τον οποίο ηττήθηκε με 2-1 σετ σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε σε τρία σετ, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο ΟΦΗ έπαιξε στα ίσια και στα τρία σετ τον Παναθηναικό, πήρε το πρώτο σετ με 21-25 και έχασε τα άλλα δυο στις λεπτομέρειες με 25-23, 25-23 και έδειξε ότι θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για την εικόνα του ΟΦΗ, ότι  "ήταν το πρώτο μας φιλικό και είμαστε ικανοποιημένοι απο την εικόνα. Βγάλαμε κάποια ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό και αυτό με ικανοποιεί. Εχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι".

Ο προπονητής του Παναθηναικού και της Εθνικής ομάδας βόλει, Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε ότι "ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ και για μας. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, και το ξέραμε, γιατί γνωρίζουμε τους παίκτες, που έχει. Θα τα ξαναπούμε στα δυο φιλικά που θα παίξουμε στην Κρήτη, την επόμενη εβδομάδα".

Να σημειωθεί ότι, ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Κολομβιανός ακραίος (1μ 98) Ουρτάδο Μίνα, ο οποίος έμεινε στο Ηράκλειο, καθώς έχει προσβληθεί απο ίωση και είχε υψηλό πυρετό.

Και ο Παναθηναικός, όμως είχε κάποιες απουσίες.

Επόμενο τεστ για τον ΟΦΗ στην Αθήνα αυτο με την Κηφισιά το Σάββατο (5/10, 4μμ) και επιστρέφει στο Ηράκλειο για δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον Παναθηναικό, που θα γίνουν την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Tα σετ: 21-25, 25-23, 25-23.

 AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ