Κώστας Χριστοφιδέλης: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από τον Ηρακλή»

Θετικός στο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους διοικούντες τον Ηρακλή για να συζητήσει τον όποιο διακανονισμό των οφειλών του δηλώνει αποκλειστικά στο novasports.gr ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει κάποιος από τη διοίκηση του «γηραιού» να σηκώσει το τηλέφωνό του και να επικοινωνήσει μαζί του κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και 18 μήνες.

Οι μοναδικοί, που ως τώρα παίζουν το ρόλο των διαμεσολαβητών είναι ο πρόεδρος της Λίγκας Παντελής Ταρνατώρος και δύο πρώην συναθλητές του. «Για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω πρέπει πρώτα να μιλήσω. Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε κανένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, οπότε δεν μπορώ να πω το παραμικρό...» λέει από την Κύπρο όπου κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα ο Χριστοφιδέλης.

Ο Καβαλιώτης ακραίος μόνο τάσεις εκδίκησης δεν έχει απέναντι στον Ηρακλή. «Για ποιο λόγο να θέλω να πέσει ο Ηρακλής; Δεν έχω καμία εκδικητική τάση, απλά θέλω και πρέπει να βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές».

Όσο για τις δηλώσεις που έγιναν από τον πρόεδρο του Ηρακλή Μάκη Καλαϊτζίδη τη Δευτέρα προς το πρόσωπό του; «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πρώτα να ολοκληρωθεί, ελπίζω θετικά, το οικονομικό θέμα. Μετά να είστε σίγουροι ότι θα απαντήσω όπως πρέπει. Αυτή τη στιγμή όμως προέχει ο σεβασμός στην ιστορία και στον κόσμο του Ηρακλή».