Αποφάσισε η ΕΑΑ, «αντίο» η ΑΕΚ, παλεύει η ΕΣΑΠ

Μετά από σύγκλιση του οργάνου της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΑΑ, τρεις ομάδες είχαν καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο και πήραν άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Ολυμπιακό, το Φοίνικα Σύρου και την Κηφισιά.

Ωστόσο, μετά από off the record πληροφορίες από την ΕΣΑΠ, στην επόμενη συνεδρίαση θα πάρουν άδεια ο ΠΑΟΚ, ο Παμβοχαϊκός και ο Παναθηναϊκός καθώς δε πήραν αυτή τη φορά για τυπικούς λόγους ενώ θα ολοκληρώσουν και την κατάθεση των φακέλων της σύστασης των ΤΑΑ η Ελπίδα και ο ΟΦΗ.

Αναφορικά με την ΑΕΚ ο πρόεδρός της κ. Αλέξης Αλεξίου δε κατέθεσε καν φάκελο και απέσυρε την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα.

Η επίσημη επιστολή του προέδρου του Ηρακλή πως δε θα κατεβάσει την ομάδα, δεν άφησε αδιάφορη την ΕΣΑΠ που ψάχνει λύσεις ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μπορέσει να αγωνιστεί τελικά στο νέο πρωτάθλημα για να μη μείνουν χωρίς ομάδα τόσοι αθλητές (υπενθυμίζουμε πως ο Ηρακλής έχει έρθει σε συμφωνία και με ξένους).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δίνει αγώνα δρόμου να διακανονίσει τις οφειλές του και να μπορέσει να συμφωνήσει με παίκτες ώστε να σχηματίσει το ρόστερ του ενώ ο Παμβοχαϊκός (που οι πληροφορίες μας λένε πως έχει εξοφλήσει όλους τους παίκτες) προσπαθεί να βρει τα απαραίτητα χρήματα για να συμμετάσχει κι αυτός και φαίνεται να καταφέρνει να «αφυπνίζει» τους επαγγελματίες της περιοχής για να στηρίξουν την ομάδα.