Η Κηφισιά φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

Με την αναμέτρηση στο Ζηρίνειο μεταξύ της Κηφισιάς και του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί η 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Volley League.
(20η αγωνιστική, 14/3, 19.00, Διαιτητές: Μουλά Λ., Ονόπας).

Η Κηφισιά έχει ως στόχο να πάρει την 6η θέση και στην προσπάθεια αυτή αναζητά βαθμούς αλλά και μία καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό από τον οποίο μάλιστα μετράει έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η Κηφισιά έχει 19 βαθμούς και μοιράζεται την 6η έση με τον Ηρακλή ο οποίος όμως έχει πλεονέκτημα στους μεταξύ τους αγώνες.

Ο ακραίος της Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: «Αυτή την αγωνιστική έχουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του αγώνα, όμως εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διαρκώς ανεβάζουμε απόδοση. Μέσα στο Ζηρίνειο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε και ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει και τυπικά την υπόθεση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Ολοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Αύριο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν για αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Κηφισιά θα χρησιμοποιήσει την έδρα της για να παίξει καλά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, για να νικήσουμε και να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στη διάρκεια των προπονήσεων». Σε 26 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 20-6, ενώ έχει και σερί νικών στο πρωτάθλημα με 9-0.