Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Καρκαλής: "Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να σώσουμε την ομάδα"

Για τις δραματικές ώρες που περνά ο Ηρακλής Χαλκίδας μίλησε στο starsports.gr ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιάννης Καρκαλής.

Διέψευσε ότι το League Cup διοργανώθηκε στην Χαλκίδα με ευθύνη του Ηρακλή, ενώ έδωσε και απαντήσεις για όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες και τον αφορούν.

Σχετικά με τη διοργάνωση του League Cup τόνισε: "Ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν πήρε τη διοργάνωση. Είχαμε ζητήσει να διοργανώσουμε αρχικά το League Cup "Νίκος Σαμαράς" και μάλιστα για την αναβάθμιση του αθλήματος θέλαμε να έχει και τηλεοπτική μετάδοση. Το αίτημα μας απορρίφθηκε και στη συνέχεια έγινε κλήρωση.

Η κλήρωση που έγινε έβγαλε το παιχνίδι Ηρακλής Χαλκίδας - Παναθηναϊκός στην Χαλκίδα κι επειδή η ΑΕΚ δεν έχει έδρα, μας ζητήθηκε να φιλοξενήσουμε κι αυτό το παιχνίδι στο κλειστό της Κανήθου. Ποτέ δεν πήραμε τη διοργάνωση επίσημα στην Χαλκίδα". 

Για τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον της ομάδας δήλωσε: "Η υπαναχώρηση χορηγών και η μη ανταπόκριση φορέων όπως του Δήμου και της περιφέρειας ώστε να αρθεί το αδιέξοδο είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις και οι παίκτες να μην υπογράψουν  συμβόλαια. 

Κάνουμε αγώνα, εξαντλούμε κάθε πιθανότητα για να σώσουμε την ομάδα και δεν δημιουργούμε ψευδαισθήσεις στους φιλάθλους. Η υπόθεση του Ηρακλή Χαλκίδας είναι υπόθεση όλων. Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον έχει άποψη και θέση και μπορεί να βοηθήσει"  

Για το ενδιαφέρον ή μη της περσινής διοίκησης υπογράμμισε: "Σε ότι αφορά στη περσινή διοίκηση ο πρόεδρος της είχε δηλώσει από το τέλος Μαίου ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. 

http://www.starsports.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.