Σύνθημα νίκης και παραμονής στην παρουσίαση του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής το βράδυ της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Ροδόπης.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Ταξίαρχος της 21ης Ταξιαρχίας κ. Καμπουρίδης, ο Επισμηναγός Ευστάθιος Ζαφειριάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χατζηαντωνίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής κ. Καζάκου, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ Δημήτρης Χαρίτου, η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Ελευθεριάδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Πολιτσάκης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κομοτηνής Γιάννης Βεζυργιαννίδης, ο προπονητής της πρώτης ανόδου στην Α’ Εθνική καθ. ΤΕΦΑΑ Κυριάκος Αμούτζας, όλοι οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης της Ροδόπης αλλά και φίλοι του Συλλόγου που γέμισαν την αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» της Π.Ε. Ροδόπης.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής ήταν παρόν στην παρουσίαση Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής αποτελεί μία μεγάλη οικογένεια και αυτό φροντίζουν να το αποδεικνύουν όλοι με την πρώτη ευκαιρία. Έτσι λοιπόν, τα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ γυναικών και κορασίδων έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση παρουσίασης του τμήματος βόλεϊ και βοήθησαν στην υποδοχή με την όμορφη παρουσία τους.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής έχει την δική του ιστορία, την δυναμική παρουσία στο χώρο του βόλεϊ και φυσικά το βάρος στήριξης πέφτει και στα κορίτσια του Δημήτρη Κιοσσέ.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Συλλόγου Βασίλης Στοάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους κάλεσε στο βήμα τους επίσημους προσκεκλημένους.

Κοινή συνισταμένη όλων των ομιλιών ήταν η ανάγκη στήριξης της προσπάθειας του Συλλόγου για να παραμείνει στην Volleyleague. Η βραδιά επιφύλαξε και εκπλήξεις καθώς τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της περσινής ανόδου και συγκεκριμένα ο Σταύρος Αρχοντούδης, ως ο πολυτιμότερος αθλητής της περσινής σεζόν αλλά και ο Κώστας Δεληγιαννίδης, εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης βράβευσε με αναμνηστική πλακέτα τον πρόεδρο του ΤΑΑ Τάσο Πετρίδη, για την άνοδο στην Volleyleague με τον κ. Πετρίδη να ζητάει την έμπρακτη στήριξη όλων των Φορέων για να αντέξει η ομάδα οικονομικά.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε το ρόστερ της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο ενώ πριν το τέλος της εκδήλωσης φωτογραφήθηκαν οι αθλητές της ομάδας με τους επίσημους προσκεκλημένους.

Στο τέλος οι μικροί φίλοι του Συλλόγου φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές της ομάδας και πήραν αυτόγραφα, δίνοντας μία όμορφη νότα στην εκδήλωση ! «Ευχαριστούμε όλους για την στήριξη!

Όλοι μαζί στην Volleyleague λοιπόν!!!