Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2018-2019/VOLLEYLEAGUE/AEK/AGIASMOS
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ο αγιασμός της ΑΕΚ (photos-video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 3 Σεπτεμβρίου, στον περίβολο του γυμναστηρίου της ΦΕΑ ο αγιασμός των τμημάτων της ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, το ανδρικό & γυναικείο τμήμα, νεάνιδες – έφηβοι, τα παιδιά από τις ακαδημίες, σύσσωμα σχεδόν παραβρέθηκαν στον αγιασμό της ομάδας.

Από νωρίς είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος με την γυναικεία ομάδα να καταφθάνει λίγο μετά τις 6.45 καθώς ως τις 6.30 είχε προπόνηση ενώ οι άνδρες έφτασαν τελευταίοι. Μετά τον αγιασμό και την ολιγόλεπτη ομιλία του πάτερ, μίλησε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου (στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί) ενώ παρουσίασε το Νίκο Δευτεραίο που θα είναι ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ αυτή τη σεζόν και τον Λευτέρη Αρχοντή που είναι μέλος του ΔΣ και Διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών. Παρευρέθησαν επίσης ο έφορος του ανδρικού κος Μακρής και ο έφορος του Γυναικείου Νίκος Παναγιωτίδη και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών.

Δείτε παρακάτω από την κάμερα του Greekvolley στιγμές από τον αγιασμό.

{gallery}/New_Site/2018-2019/VOLLEYLEAGUE/AEK/AGIASMOS{/gallery}

Πολυμέσα