Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2018-2019/VOLLEYLEAGUE/AEK/PROETIMASIA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ξεκινά προετοιμασία ο ΑΟΠ Κηφισιάς

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Πέμπτης 30 Αυγούστου στο Ζηρίνειο ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς.

Στον πάγκο  της Κηφισιάς για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται ο Κώστας Αρσενιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός από το 2011 βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟΠ Κηφισιάς, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Άμεσος συνεργάτης του Κώστα Αρσενιάδη  για ακόμα μία χρονιά στον «Κηφισιώτικό» πάγκο  θα είναι ο Χρήστος Δημητρουλάκος ως Β΄ προπονητής. Ο Χρήστος Δημητρουλάκος παράλληλα εκτελεί και καθήκοντα team manager στον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Στο επιτελείο του ΑΟΠ Κηφισιάς θα βρίσκεται και ο φυσιοθεραπευτής Μαρίνος Κοσμάς για δεύτερη περίοδο. Τέλος φροντιστής της Κηφισιάς για την περίοδο 2018-19 θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην Κηφισιά, ενώ παράλληλα είναι και ο φροντιστής της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ ανδρών.