Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποσύρθηκε ο Εθνικός Πειραιά από το πρωτάθλημα της Volleyleague

Ο Εθνικός Πειραιά δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Mετά την αποχώρηση του προέδρου του, Νίκου Νικολινάκου, που ήταν και ο βασικός χορηγός της ομάδας, ουδείς από όσους όφειλαν να βοηθήσουν τον Εθνικό δε προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε η ομάδα να μπορέσει να συγκεντρώσει το απαραίτητο μπάτζετ για τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα σήμερα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν, η ομάδα να ανακοινώσει την αποχώρησή της από τη Volleyleague. 

Δυστυχώς η άψογη εικόνα που είχε ο Εθνικός τη σεζόν που πέρασε τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά δε μπόρεσε να συνεχιστεί για ακόμα μια σεζόν. Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΔΣ του Εθνικού Σπύρος Κουτούβαλης ευχαρίστησε τους συντελεστές της περσινής επιτυχίας.

Ταυτόχρονα φούντωσαν τα σενάρια περί αντίκατάστασης της ομάδας από τη Ροδίων Άθληση του Σπύρου Γκολίτση που ακούγεται ότι εδώ και καιρό έκανε συμφωνίες με αθλητές της Α1 προκειμένου να τη στελεχώσουν σε περίπτωση που κάποια από τις ομάδες της Α1 δεν θα "κατέβαινε" τη νέα σεζόν. Αυτό βέβαια θα το δούμε τις επόμενες μέρες καθώς αναμένεται η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.

Η ανακοίνωση:

Μετά και την οριστική απόφαση του Εθνικού ΟΦΠΦ να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League, ως νέος εκπρόσωπος πετοσφαίρισης του ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του Εθνικού, τον βασικό συντελεστή της παραμονής της ομάδας μας στη volley league που αποτελεί τεράστια επιτυχία, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, άνθρωπο και χαρακτήρα : τον προπονητή Σάκη Ψάρρα και τον αδελφό του, βοηθό προπονητή Αργύρη Ψάρρα, για την υπομονή που έδειξαν και την πίστη που είχαν μέχρι τώρα ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να καταφέρει έστω και στις καθυστερήσεις να κατέβει στη volley league. ‘Ισως ήταν και οι μοναδικοί που το πίστευαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

 Θα ήταν παράλειψη του Εθνικού και δική μου να μην ευχαριστήσω από καρδιάς και το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας που αποτελείται από: τον team manager Δημήτρη Χριστόπουλο, την στατιστικολόγο Γεωργία Αρβανίτη, τον φροντιστή Νίκο Μορφωνιό, τον γυμναστή Θωμά Ζάττα, τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Χατζηγρηγορίου, οι οποίοι είναι και προσωπικοί μου φίλοι.

 Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και μακάρι στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε. Είναι πολύ σημαντικό για τον Εθνικό και για μένα προσωπικά να συνεργάζομαι με τόσο θετικούς ανθρώπους όσο είναι οι παραπάνω συντελεστές της περσινής επιτυχίας της ομάδας μας.

 Εις το επανιδείν!

Σπύρος Κουτούβαλης 

Εκπρόσωπος ΔΣ Πετοσφαίρισης Εθνικού ΟΦΠΦ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.