Ο Παλέντζας παρέμεινε στο Βραχάτι και μιλάει γι' αυτό και για πολλά άλλα

Ο Νίκος Παλέντζας συμφώνησε να συνεχίσει για ακόμα μια φορά στον Παμβοχαϊκό.

Η περσινή σεζόν για το Νίκο Παλέντζα ήταν πολύ σημαντική καθώς κατάφερε να εδραιωθεί σε μια θέση που πολλές ομάδες κατείχαν ξένοι.

GV: Αρχικά Λίγα λόγια για την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα του Παμβοχαϊκού:

Ν.Π. «Αρχικά είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που ανανέωσα. Πέρυσι ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με την διοίκηση. Έδειξε το ενδιαφέρον της από την αρχή του καλοκαιριού και δεν το σκέφτηκα πολύ, δεύτερον ένας από τους βασικούς ρόλους που ανανέωσα με την ομάδα είναι ότι θα παίζω είναι το πιο σημαντικό για μένα . Για να παίζεις αυτά τα χρόνια βασικός η πολύ καλός θα είσαι η πολύ τυχερός . Το ότι έρχονται ξένοι στην Ελλάδα είναι καλό γιατί ανεβαίνει το επίπεδο αλλά από την άλλη πολλοί Έλληνες παίκτες και δεν έχουν πρωταρχικό ρόλο αλλά και πολλοί μένουν άνεργοι κιόλας . Χαίρομαι που η ομάδα με επέλεξε και γι’ αυτό έχω υποχρέωση να βοηθήσω στα μέγιστα την επόμενη χρόνια να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

GV: Το ότι εδώ και 2-3 χρόνια αναδεικνύεσαι ανάμεσα στους καλύτερους σκόρερ στο πρωτάθλημα τι σημαίνει για σένα;

Ν.Π. «Τίποτα δεν μου λέει είναι η αλήθεια είναι προτιμότερο για μένα να έχεις λιγότερους πόντους και η ομάδα σου να νικάει παρά να έχεις 40 και να χάνει γιατί καλώς ή κακώς ο παίκτης όσο καλός και αν είναι φαίνεται περισσότερο όταν η ομάδα του είναι ψηλά στην βαθμολογία. Σίγουρα είναι θετικό γιατί δικαιώνεσαι για την δουλειά που ρίχνεις , είμαι πολύ δουλευταράς χειμώνα - καλοκαίρι και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση».

GV:Για την 3η θέση της εθνικής στους Μεσογειακούς

Ν.Π. «Χάρηκα παρά πολύ όταν το έμαθα το άξιζαν και με το παραπάνω εύχομαι και εις ανώτερα στην συνέχεια.

GV: Για την καινούργια χρόνια

Ν.Π.. «Για την καινούργια χρόνια το ίδιο μοτίβο που έχω κάθε χρόνο, να παραμείνω ταπεινός και πεινασμένος να μας έχει γερούς ο θεός εμάς και όλο τον κόσμο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται .

GV: Αναρτήθηκε ένα άρθρο ότι έκλεισε ο Μανώλης Δημητριάδης στην ομάδα και από του χρόνου θα είστε συμπαίκτες πως νιώθεις ;

Ν.Π. « Η αλήθεια είναι ότι δεν το διάβασα αλλά το έμαθα από τον ίδιο προσπαθώ να διαβάζω όσο λιγότερα άρθρα γενικά γιατί δεν θέλω να επηρεάζομαι ούτε αρνητικά ούτε θετικά . Χάρηκα παρά πολύ ήθελα πολύ να γίνω συμπαίκτης με τον Μανώλη γιατί τον παρακολουθούσα από τότε που ήμουν μικρός να παίζει και μου είχε αρέσει πολύ το στυλ του στο παιχνίδι και το πάθος του. Ελπίζω να μάθω πολλά από αυτόν γιατί σίγουρα θα ξέρει πολλά παραπάνω από μένα για το άθλημα» .

GV: Ποιος είναι για σένα ο καλύτερος παίκτης;

Ν.Π. «Κοιτάξτε όλοι είναι ξεχωριστοί ο καθένας έχει την δικιά του προσωπικότητα για μένα ο καλύτερος παίκτης ,δηλαδή για να ναι κάποιος φαινόμενο παίκτης δεν είναι αυτός που θα έχει 40 η 50 πόντους αλλά αυτός θα κάνει τους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν το κάτι παραπάνω και να τους ωθήσει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό».

GV: Ένα μήνυμα στο κόσμο του βόλεϊ;

Ν.Π. «Να ’ ναι όλοι γέροι χωρίς κανέναν τραυματισμό να συνεχίζουν να το διασκεδάζουν και να μην σταματάνε να προσπαθούν για τα όνειρα τους» .