Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση ΕΣΑΠ και Παναθηναϊκού

Στα γραφεία της ΕΣΑΠ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. Παντελή Ταρνατόρου και κορυφαίων στελεχών της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Εκ μέρους του αθηναϊκού συλλόγου ήταν ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Μπόμης.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το επαγγελματικό βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού για τους στόχους που έχει θέσει στη νέα του θητεία ως πρόεδρος του Δ.Σ., τις αναβαθμίσεις που δρομολογούνται στο νέο πρωτάθλημα καθώς και τους ελέγχους που θα αρχίσουν σύντομα για τις αδειοδοτήσεις των ΤΑΑ.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και χαιρέτησε τις πρωτοβουλίες του για την ενίσχυση των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου καθώς θα συμβάλουν στην άνοδο του ανταγωνισμού στα πρωταθλήματα αλλά και στην εμπορική αξία των πρωταθλημάτων βόλεϊ.

Τα στελέχη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισαν πως η νέα διοίκηση του συλλόγου με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει προτεραιότητα να εξυγιάνει τα οικονομικά του συλλόγου, να αναδιοργανώσει και να εκσυγχρονίσει την διοίκηση αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη και φυσικά να ενισχύσει σταδιακά τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών με απώτερο στόχο τον πρωταθλητισμό.

Να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού πριν από λίγες ημέρες είχαν συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.