Γιώργος Παπαδόπουλος: «Υπέρβαση η 4η θέση, πρόκληση το Τσάλεντζ Καπ» (VIDEO)

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αναδείχτηκε από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.
Η 4η θέση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και όπως λέει και ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος είναι η παρακαταθήκη για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια και μάλιστα ως επόμενος μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε στην κάμερα του volleyleague.gr:
Για τον απολογισμό της σεζόν: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της Κηφισιάς στο εφετινό πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε εφέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά. Την 4η θέση δεν την σκεφτόμασταν από την αρχή. Σκεφτόμασταν μόνο πως να επιβιώσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που υπάρχουν. Δόξα τω Θεό κάναμε καλές επιλογές στους παίκτες, τα παιδιά όλα ήταν πολύ καλοί αθλητές, οι προπονητές το ίδιο, οι βοηθοί, οι συνεργάτες. Ολοι βοήθησαν για να πετύχουμε αυτή την επιτυχία. Είχα κοντά μου και τα μέλη του Δ.Σ. και από κοινού δίναμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα». 

Για τα σχέδια της νέας περιόδου: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Υπάρχουν οι προδιαγραφές και για το γήπεδο. Πιστεύω πως μας αξίζει και λόγω της θέσης που πήραμε. Τόσα χρόνια το προσπαθούμε αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν το είχαμε καταφέρει. Θα κοιτάξουμε εφέτος να αγωνιστούμε στο Τσάλεντζ Καπ και να κάνουμε την υπέρβαση και στην Ευρώπη. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση».

Για το ζήτημα του γηπέδου: «Από όσο ξέρω για το Τσάλεντζ Καπ μπορούμε να παίξουμε στο Ζηρίνειο μέχρι και τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Εχουμε πάρει την σχετική άδεια. Μόνο οι τελικοί δε μπορούν να παιχτούν. Εκτός των άλλων από πέρυσι έχουμε κάνει προσπάθειες για να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά είναι δύσκολο. Εχουμε κάνει κρούση στο δήμαρχο και στους ιδιώτες μηχανικούς και το παλεύουμε. Για 50 πόντους δε μπορούμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο διαμάντι και τώρα στους ημιτελικούς αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε όλα τα γήπεδα της Αττικής μέχρι τελικά να βρούμε το γήπεδο εδώ στην Ηλιούπολη για να μας φιλοξενήσει».

Οι εντυπώσεις του για το εφετινό πρωτάθλημα: «Έγινε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με εξαίρεση τις δύο πρώτες θέσεις δεν γνωρίζαμε τίποτε άλλο μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ξέραμε ποιος θα μπει στην 8αδα, ούτε ποιος θα πέσει. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήρθαν τα πάνω κάτω. Ηρθαν καλοί παίκτες, είχαμε πολλά ωραία παιχνίδια και κερδίσαμε πολλούς νέους φίλους που αγάπησαν το βόλεϊ».

Πολυμέσα