Αποχαιρέτισε το Αιγίνιο ο Στράντζαλης

Ο Θανάσης Στράντζαλης μετά από συνενόηση με τον πρόεδρο του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου Δημήτρη Αυλίδη αποφασίστηκε από κοινού να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Την θέση του πήρε ο Γιώργος Οικονομίδης ο οποίος σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αιγινίου.

O Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε στο volleyleague.gr: «Χωρίζουμε σαν φίλοι με την διοίκηση και τους παίκτες. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι σοβαροί λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ την διοίκηση της Νίκης που κατανόησε το πρόβλημα. Η Νίκη έχει πολύ καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή έπρεπε να μείνω εκτός γηπέδων για κάποιο διάστημα. Επειδή οι ημέρες είναι κρίσιμες δεν ήθελα να υπάρχουν επιπτώσεις στην ομάδα και ζήτησε να αποχωρήσω προκειμένου να κάνω τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Λόγω υπερκόπωσης το τελευταίο διάστημα ανέβαζα υπεροβολικά υψηλή πίεση. Προταιρεότητα έχει η υγεία και οι υποχρέωσεις που έχω έναντι της οικογένειας μου. Ευχαριστώ την διοίκηση της Νίκης για την κατανόηση και την συνεργασία που είχαμε. Παραμένουμε καλοί φίλοι. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά και εύχομαι να πετύχουν το στόχο της παραμονής».

Ο Στράντζαλης ανέλαβε τη Νίκη Αιγινίου το 2010 και έμεινε για τρεις χρονιές. Τη σεζόν 2010-11 ήταν στην 9η θέση της Α2 ανδρών και τη σεζόν 2011-12 η Νίκη Αιγινίου στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 ανδρών και πήρε την άνοδο για την VolleyLeague. Τη σεζόν 2012-13 η Νίκη Αιγινίου με τον Στράντζαλη εξασφάλισε την παραμονή της στην VolleyLeagueμέσω της 9ης θέσης στη γενική κατάταξη. 

Τη σεζόν 2013-14 ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ (6η θέση στην VolleyLeague). Το 2014 επέστρεψε στη Νίκη Αιγινίου με την οποία τερμάτισε στην 3η θέση της Α2 (2014-15) και παράλληλα πήρε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με την αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου.

Τη σεζόν 2015-16 πάλι με τη Νίκη Αιγινίου τερμάτισε στην 3η θέση της Α2 και τη σεζόν 2016-17 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 και επέστρεψε στην Volley League. Ανανέωσε και τη σεζόν 2017-18.