Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Εθνικός υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον αήττητο Ολυμπιακό που έχει το... μυαλό του στην πρώτη αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Μπακού για το Τσάλεντζα Καπ. (13η αγωνιστική, 13/1, 17.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Μαρκάτσας).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχοντας νικήσει με 3-1 τον Παναθηναϊκό έπιασε τους 15 βαθμούς και βελτίωσε τη θέση και πλέον θα δοκιμάσει τις αντοχές του απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο. Ο Εθνικός

Ο προπονητής του Εθνικού και παλιά δόξα του Ολυμπιακού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Πάντα οι αγώνες με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστές εμπειρίες για τους νέους παίκτες μου. Ειδικά εφέτος που ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει πολύ είναι ένας λόγος παραπάνω. Παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να παίξουμε με πάθος και θράσος και να έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Δεν είναι από τους αγώνες που θα κυνηγήσουμε βαθμούς και ότι κερδίσουμε θα είναι όφελος»

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη από το μεσημέρι της Παρασκευής και ο προπονητής Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα και να μπουν με καλή ψυχολογία για την αναμέτρηση της Τετάρτης (17/1) με την Λοκομοτίβ Μπακού στο Ρέντη. 

Ο φινλανδός διαγώνιος του Ολυμπιακού Μίκο Οϊβάνεν δήλωσε στο osfp.gr: «Οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μπακού που ακολουθεί την Τετάρτη στο Ρέντη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια» 

Σερί 12-0 ο Ολυμπιακός

Η αυριανή αναμέτρηση μεταξύ του Oλυμπιακού και του Εθνικού είναι η 36η των δύο ομάδων στη Volleyleague από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 32-3. Και οι τρεις νίκες του Εθνικού έχουν γίνει στην Αλεξανδρούπολη τις σεζόν 2010-11, 2011-12 και 2013-14 και δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη αυτό το διάστημα. O Eθνικός νίκησε τελευταία φορά στις 21 Δεκεμβρίου 2013 και από τότε ο Ολυμπιακός έχει 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.