Ντέρμπι στο Αιγίνιο

Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

Η Νίκη Αιγινίου έχει δύο νίκες με 3-2 σετ σε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα και θέλει να τριτώσει τις επιτυχίες του. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει πολλά φιλικά προετοιμασίες και γνωρίζονται μεταξύ τους. Για τη Νίκη αποτελεί βαρόμετρο η συμμετοχή του Ζένια Γκόρτσανιουκ, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είναι πιθανό να έχει ο Λουκούμι.
Ο προπονητής της Νίκης Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι. Περιμένω να κάνουμε καλή εμφάνιση. Η απουσία του Προύσαλη είναι σημαντική για τον Ηρακλή αλλά παράλληλα είναι και μία ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ και τον περιμένουμε στο γήπεδο. Είναι βέβαιο πως θα γίνει δυνατός και σκληρός αγώνας και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».
Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα αλλά με τον Κώστα Προύσαλη να απουσιάζει λόγω του προβλήματος στο χέρι του (κάταγμα στο δάκτυλο). Ο έμπειρος πασαδόρος αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός περιμένει από την ομάδα του να παίξει καλά και μακριά από τη Θεσαλονίκη: «Είμαστε καλά και συνειδητοποιημένοι πλέον με την απουσία του έμπειρου Προύσαλη. Τα νέα παιδιά (σ.σ.Σκαρλατίδης, Ευγενίδης) τα έχουν πάει καλά και όλη η ομάδα έχει συντονιστεί με το παιχνίδι τους οπότε θα είμαστε πιο έτοιμοι. Το δεύτερο είναι πως κάποτε θα πρέπεοι να αρχίσουμε να παίζουμε καλά και εκτός έδρας. Περίμενα περισσότερα στους αγώνες που δώσαμε στη Χαλκίδα και στο Μετς και ελπίζω να μην επαναλάβουμε τόσο κακές εμφανίσεις».
Τρεις αγώνες 1-3
Σε τρεις αγώνες που έχουν γίνει τη σεζόν 2012-13 νίκησαν οι φιλοξενούμενοι 3-1 σετ. Η Νίκη προηγείται στις νίκες με 2-1. Ο δεύτερος αγώνας των πλέι άουτ ματαιώθηκε καθώς ο Παναθηναϊκός είχε υποβιβαστεί αλλά αργότερα το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε να υποβιβαστεί ο Ηρακλής λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων και έμεινε ο Παναθηναϊκός στην κατηγορία.

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΡΓΡΑΜΜΑ (5η αγωνιστική) 

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17.00 (ΕΡΤ-2): ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Κάλλης, Ιορδανίδης, Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας, Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Μετς 17.00: Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Μαύρος, Κατερλή. Γραμματεία: Εμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Μιχ.Παρασκευόπουλος 17.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟΠ Κηφισιάς

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης, Γραμματεία: Καδόγλου.

Γυμναστήριο Κανήθου 18.30: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - Εθνικός ΟΦΠΦ

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βένος, Χριστοφορίδης, Γραμματεία: Ψάρρα. 

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 

Γυμναστήριο Ερμούπολης 19.30 (ΕΡΤ-2): ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 

Διαιτητές: Κουτσούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.