Ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας

Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις αναμένεται να γίνει στο γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος της Βόχας όπου ο Παμβοχαϊκός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Χαλκίδας (4η αγωνιστική, 18/11, 18.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός).

Ο Παμβοχαϊκός χωρίς βαθμό σε τρεις αγώνες - αλλά έχοντας ήδη αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα από το 2009 που έκανε την πρώτη της παρουσία στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, τόσο ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας, όσο και οι παίκτες του είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια αλλά και για μία νέα επιτυχημένη αρχή στον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Ανέστης Δαλακούρας έχει ξεπεράσει το διάστεμμα και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο έμπειρος ακραίος του Παμβοχαϊκού Μιχάλης Σαρικεΐσογλου που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύζικο Νέας Περάμου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή αλλά και στα θύματα της κακοκαιρίας στην Δυτική Αττική: «Αγωνίστηκα στη Νέα Πέραμο και έχω έναν λόγο παραπάνω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και τη συμπαράσταση μου σε όσους επλήγησαν από τη θεομηνεία. Ξεκινήσαμε με τρεις ήττες αλλά οι δύο αγώνες είναι με τα φαβορί για τον τίτλο. Με τον Εθνικό χάσαμε από τα επιπόλαια λάθη μας. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και αυτό θα μας βγει στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει καλή ομάδα και παίζει πιο ελεύθερα».

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με δύο νίκες σε τρεις αγώνες αλλά με ήττα εκτός έδρας στον αγώνα με την Κηφισιά. Ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να παίζουν με πειθαρχία και πάθος και μακρυά από την Χαλκίδα.

Πρόσωπο του αγώνα ο λίμπερο του Ηρακλή Χαλκίδας, Θεόδωρος Τσαδήμας που αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό: «Επιστρέφω στο Βραχάτι όπου είχα σύντομο πέρασμα αλλά μου δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία καριέρας. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Παμβοχαϊκό και ιδιαίτερα τον καταξιωμένο προπονητή του Κώστα Δεληκώστα που με βοήθησε και μου έδωσε πολύτιμα εφόδια. Για την ομάδα μου τον Ηρακλή Χαλκίδας, είναι ιδιαίτερος αγώνας. Ο Παμβοχαϊκός μετά από τρεις ήττες θα τα δώσει όλα για νίκη και λόγω έδρας είναι το φαβορί. Εμείς έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες και μπορούμε να δικεδικήσουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα».

Σε δύο αγώνες που έγιναν τη σεζόν 2016-17 ο Παμβοχαϊκός σημείωσε ισάριθμες νίκες.

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (4η αγωνιστική)

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Ρέντη 15.00: Ολυμπιακός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κατερλή, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Κατσούλα.

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00 (ΕΡΤ-2): Ηρακλής Πετοσφαίριση - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Κουκούλι, Πάτρα 17.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Πετούσης Ν., Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος, Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καραγιαννόπουλος, Κουγιάς, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Εσπέρου 18.30: Εθνικός ΟΦΠΦ - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Παπαχατζής, Διαμάντη, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 18.00 (ΕΡΤ-2): ΑΟΠ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Μαύρος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.