Πρώτο φιλικό για Παναθηναϊκό με νίκη της ΑΕΚ

Σιγά -σιγά φαίνεται να χτίζει ο Παναθηναϊκός την ομάδα του για το φετινό πρωτάθλημα και να δοκιμάζει τις δυνατότητές της.

Ο Παναθηναϊκός του Ανδρεόπουλου έδωσε το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Λεωφόρο στο οποίο η ομάδα του Νεόφυτου επικράτησε 3-0 σετ. Παίχτηκε ακόμα ένα σετ το οποίο το κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Εν όψιν του Λιγκ Καπ ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που περιμένουν οι περισσότεροι καθώς οι παίκτες που αποτελούν την ομάδα είναι παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή αν εξαιρέσει κανείς τον Μπέλλο και τον Πανταλέων που περίμεναν την τύχη των πρασίνων.

Στο ρόστερ βλέπουμε τρεις εφήβους τον γιό του προπονητή, τον Κεχαγιά  και το νεαρό Βασιλακόπουλο που αγωνίστηκε στο Κολλέγιο.

Η ΑΕΚ χρησιμοποίησε όλους της τους παίκτες και φάνηκε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-27, 20-25, 21-25 (25-15)

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Δρογκάρης, Πανταλέων, Μπέλλος, Σίλβα, Ανδρεόπουλος, Βασιλακόπουλος, Κουμιώτης, Κεχαγιάς, Γκούζντα (λ)

ΑΕΚ (Νεόφυτος): Λάππας, Κρέτσης, Αλεξίου, Κανέλλος, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Κουλχέρης, Ανάγνου, Δραβόπουλος, Δεληπρίμης, Αχιλλεόπουλος (λ), Σωνάκης (λ)