Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Διεθνές τουρνουά Βόλεϊ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 4ου διεθνούς τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίνικας Σύρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει ξεκινήσει.

Οι Συριανοί που βρίσκονται ήδη στην 4η βδομάδα προετοιμασίας τους, έχουν ανεβάσει ρυθμούς και πλέον θέλουν να τεστάρουν τις δυνατότητές τους. Η εβδομάδα που μπαίνει εκτός από τις κουραστικές προπονήσεις οι παίκτες του Σάσα Στεφάνοβιτς θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν και τέσσερα (4) συνολικά δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες τις οποίες θα τις βρουν (τις δύο απ' αυτές) και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Φοίνικα θα δοθεί εκτός έδρας και συγκεκριμένα στα εγκαίνια του αθλητικού πολυχώρου της Μάρπησσας με την Βοϊβοντίνα, ενώ τα αποκαλυπτήρια στους Συριανούς φιλάθλους θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και το διεθνές τουρνουά με τον Φοίνικα οικοδεσπότη και φιλοξενούμενους, τον ΠΑΟΚ, την Βοϊβοντίντα και τον Εθνικό Πειραιά.

Τα συμπεράσματα απ' αυτό το τουρνουά θα είναι χρήσιμα για τον Σασα Στεφάνοβιτς, καθώς οι παίκτες του θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ισχυρές ομάδες. Από την άλλη πλευρά οι φίλαθλοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη... γεύση από τη νέα ομάδα που έχει διαμορφωθεί μετά τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης. Τέλος, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να βρεθούν στις εξέδρες της Β' κλειστής αίθουσας του Αθλητικού κέντρου ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Σάσα Στεφάνοβιτς, αλλά και να απολαύσουν πλούσιες βολεϊκές στιγμές.

afisaki low