Κασαμπαλής: «Πως θα αντεπεξέλθει η εθνική ομάδα με αθλητές χωρίς παιχνίδια»

O Σταύρος Κασαμπαλής, θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη για το θέμα των κοινοτικών από την Κύπρο όπου αγωνίζεται φέτος:

"Επειδή μου αρέσει και μενα να εκφράζω άποψη για κάτι που αφορα το άθλημα μας και καλο θα ηταν να το κάνουν κι άλλοι αθλητές, ορίστε λοιπόν η άποψή μου. 
Το θεμα που εχει σπείρει τοση ανησυχία στο χώρο του ελληνικού βολλευ τις τελευταίες ημερες ειναι η εγκαθίδρυση των 7 κοινοτικών στα σωματεία. Ωραία λοιπόν κυριοι της ΕΣΑΠ! Εστω οτι κανένας δεν διαφωνεί με αυτό. Έστω οτι δεν θα βρείτε κανέναν απέναντι σας. Έστω οτι σας ενθαρρύνουμε κιόλας γι'αυτήν σας την απόφαση. Τότε όμως και σεις θα πρέπει, πρώτον, να παραδεχτείτε το γεγονός οτι το άθλημα μας σιγα σιγα θα αρχίσει να μαραζώνει. Που ήδη κατα την άποψή μου δεν ειναι να πεις οτι περνάει ευχάριστες εποχές. Δεύτερον, να συνηθισετε στο οτι οι κερκίδες σιγα σιγα θα αδειάζουν στα απλα ματς ολο και περισσότερο, μονο στα ντέρμπι θα υπάρχει κάποια ζωντάνια που ετσι κι αλλιώς υπάρχει και τωρα (ποιός φίλαθλος θα έρχεται να δει 7 ξενους να παίζουν ενα απλό ματς, πρόσωπα που ουτε καν γνωριζει και δεν έχει ξαναδει;). Τρίτον, να λάβετε υπ'όψιν οτι Έλληνες αθλητές θα αποχωρούν απο τον χώρο και θα μεταβαίνουν σε αναζήτηση καλύτερης εργασίας με αποτέλεσμα να μην φτάνουν ουτε οι 7 κοινοτικοί για την συμπλήρωση ενός ροστερ. Λογικο. Ποιός ελληνας θα κάθεται στο παγκο να βλέπει 7 κοινοτικούς να παίζουν και να αμείβεται με ψίχουλα;). Τέταρτον, να αποδεχτούμε όλοι οτι η κατάσταση των εθνικών μας ομάδων δεν θα δει ξανα την προκοπή παλαιότερων εποχών. Πως να αντεπεξέλθει η εθνικη ομαδα με αθλητές χωρις παιχνίδια στα πόδια τους; Και πέμπτο και πιο σημαντικό, με αυτην σας την απόφαση αυτομάτως βάζετε ως στοχο
στους νεαρούς αθλητές που επενδύουν σε μια καριέρα επαγγελματία βολλευμπολιστα , να καταφεύγουν στο εξωτερικό μηπως και εκπληρωθούν εκεί τα όνειρα που δεν θα τους δίνετε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν στην ίδια τους την χώρα. Πράγμα το οποίο ειδικά εσείς θα έπρεπε να αποτρέπεται και να δίνεται κίνητρα στους Έλληνες αθλητές ωστε να αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. 
Εάν λοιπόν είστε εντάξει με ολα αυτά και επιμένετε να ισχυρίζεστε οτι νοιάζεστε για το μελλον του βολλευ τότε λοιπόν πάρτε την απόφασή σας. 
#protectPASAP#protectOUR_LEAGUE#protectUS  "