Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Ηρακλής Χαλκίδας (VIDEO)

Με το βλέμμα στα play off και την ευκολότερη σε σχέση με πέρυσι  σωτηρία, ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Με ρόστερ σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένο αλλά τον ίδιο προπονητή οι Χαλκιδαίοι θα επιχειρήσουν ένα βήμα περισσότερο από τη ψυχοφθόρα παραμονή της περασμένης σεζόν.

Άμεσοι συνεργάτες του Σπύρου Γκολίτση θα είναι ο ο Σωτήρης Γκότσης που άφησε τη δευτεραθλήτρια ομάδα γυναικών της Σαντορίνης για να έρθει στην Εύβοια , ενώ γυμναστής παραμένει ο Χαλκιδαίος Γιάννης Καραφυλλίδης. 

Το φετινό ρόστερ αποτελείται απο 15 αθλητές , τέσσερις εκ των οποίων είναι οι ξένοι : Thiago Gelinski (Βραζιλία) Deivid Mota (Bραζιλια) , Andrew Mc William (Καναδάς) και ο γνωστός  μας πλέον Henry Tapia. Τους Χαλκιδαίους  Οδυσσέας Αδάμ, Παναγιώτη Φραγκιαδάκη, Κώστα Κοντούλη και Αργϋρη Μάρκου, πλαισιώνουν από τη περσινή ομάδα οι Μάκης  Κολτσιάκης και Θόδωρος Τσαδήμας. Νέα μεταγγραφικά αποκτήματα επίσης είναι οι : Δημήτρης Χαραλαμπίδης ( Παναθηναϊκός), Γιώργος Μιχαλόπουλος (ΑΕΚ), Θεόφιλος Τσολάκος (Νέστωρ) , Νίκος Μακρυγιάννης (ΕΑ Πατρών ) και Γιώργος Αμαριανάκης (Απόλλων Αθηνών).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γιώτας

Κάμερα: Θανάσης Δέδες

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: http://www.dailymotion.com/video/x5yyxi5#tab_embed 

ΠΗΓΗ http://www.starsports.gr 

 

Πολυμέσα

http://www.dailymotion.com/video/x5yyxi5#tab_embed