Δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας για τον Εθνικό με πολλές ανανεώσεις

Τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του διανύει ο Εθνικός.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε από τις 21 Αυγούστου με ένα πρώτο γκρουπ νεαρών αθλητών να ξεκινούν από νωρίς την δουλειά στο γήπεδο, ενώ από την Δευτέρα 29 του μήνα, ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης και ο βοηθός του Γιώργος Παπάζογλου, έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Ήδη στην πρωτεύουσα του Έβρου έχουν καταφτάσει οι 3 ξένοι αθλητές. Ο Ισραηλινός πασαδόρος Michael Milstein και οι δύο σέρβοι ακραίοι Andrej Ristic και Luka Veličković γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες και εντάχθηκαν άμεσα στις προπονήσεις.

Προπονήσεις οι οποίες είναι διπλές, εντατικές και επίπονες από το τεχνικό τιμ. Πρωινές με βαρύτητα στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην ενδυνάμωση και απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχ. Παρασκευόπουλος» με ασκήσεις μπάλας. 

Η φετινή ομάδα του Εθνικού διακρίνεται από τον μικρό μέσο όρο ηλικίας, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό της, στοιχεία που θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο ο κ. Μουστακίδης.

Αλλωστε , ένας από τους κύριους στόχους, πέρα από την καλή πορεία, είναι η ανάδειξη νέων αθλητών και η αξιοποίηση των ταλέντων που ξεχώρισαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων εκεί όπου ο Εθνικός κατέλαβε την τρίτη θέση.

«Εχουμε από την αρχή της προετοιμασίας τους παίκτες μας στη διάθεσή μας. Ηδη έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα περίπου μέρες την δουλειά στο γήπεδο η οποία θα είναι εντατική και σε υψηλούς ρυθμούς για να καταφέρουμε να είμαστε στο μεγαλύτερο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων»  σημιωνουν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ του Εθνικού