Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση αγωνίας για τρεις στην Volleyleague

Στην 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης φτάσαμε αισίως τις 7 ομάδες που πήραν το ‘οκ’ της Επιτροπής και τη σχετική άδεια για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

τουΔημήτρη Τυχάλα

Στους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παμβοχαϊκό (1η συνεδρίαση), Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιά (2η συνεδρίαση) προστέθηκαν σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Ηρακλής Χαλκίδας για να φτάσουμε έτσι στο 7 στα 10 (υπενθυμίζουμε ότι από τη διαδικασία εξαιρούνται οι δύο νεοφώτιστοι).
Αυτοί που δεν τα κατάφεραν είναι οι Ηρακλής, Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή, με τους πράσινους να έχουν αποστείλει αίτημα για παράταση (κάτι ανάλογο με αυτό των γυναικών το οποίο απορρίφθηκε από την ΕΟΠΕ) και στην Επιτροπή Αδειοδότησης αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη συγκυρία αποφάσισαν να υπάρξει και 4η (!) συνεδρίαση της Επιτροπής η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου.
Κι αν μέχρι τότε οι τρεις ομάδες δεν τα έχουν καταφέρει, η αγωνία θα μεταφερθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στην ΕΕΑ.
Όσον αφορά τις δύο ομάδες που πήραν σήμερα άδεια, η Χαλκίδα τακτοποίησε την εκκρεμότητα που προέκυψε με Ρενάν, Ταπία (και κάποιες μικρότερες), ενώ ο Εθνικός τακτοποίησε τις οφειλές προς Κασαμπαλή, Ίλιτς, Δημητριάδη, Κοντοστάθη, ωστόσο ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος.
Κι αυτό γιατί ο Εθνικός εκ παραδρομής δεν είχε κάνει επέκταση του συμβολαίου του τη χρονιά που τον είχε δώσει δανεικό στην Χαλκίδα (15-16) και το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει στα 18 του έληξε φέτος το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: www.sportsfeed.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.