paok foinikas osfp KIFISIA AOP ethnikos alex pao pamvoxaikos panaxaiki l masniki iraklisthes logo ethnikospireos small iraklis xalkidas

Ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την έδρα της

Ανακοίνωση σχετικά με το αίτημα της να αγωνίζεται στην Αγυιά και την αρνητική απάντηση της Ερασιτεχνικής, εξέδωσε σήμερα (8/7) το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, που ενόψει της νέας χρονιάς που θα την βρει και παλι στην Α1′ Βόλεϊ, αλλά με το πρόβλημα του γηπέδου να υπάρχει από πέρυσι, όταν και ταλαιπωρήθηκε στο ακατάλληλο Κουκούλι..

Το «κοκκινόμαυρο» ΤΑΑ, κατηγορεί της Ερασιτεχνική πως αρνείται να παραχωρήσει το γήπεδο με ψέματα και αναφέρεται αναλυτικά σε κάθε τοποθέτηση, ενώ περιμένουμε την αντίρδαση της ΠΓΕ στο εν λόγω καυτό θέμα...

Αναλυτικά...

Πάτρα, 08 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ανταπάντηση στην επιστολή σας λυπούμεθα πραγματικά, διότι μας αναγκάζετε να πάρουμε θέση για τα όσα ψευδή και αναληθή στοιχεία μας παρουσιάζετε, προκειμένου να θεωρηθεί εντέχνως απαγορευτική η παρουσία της ομάδας «Παναχαϊκή 2013», στην έδρα της Αγυιάς.
Ας δούμε ξεχωριστά το κάθε στοιχείο, προκειμένου να δοθεί η αλήθεια εκ των έσω.

1. Αναφερθήκατε στο γήπεδο, ότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Από την πρώτη χρονιά το 2013 παρουσίας της Παναχαϊκής 2013 στη Volleyleague, επενδύσαμε 15.000 ευρώ σε ανακατασκευή και διόρθωση χώρων και στεγάστρων και στεγανοποίησης, προκειμένου να δοθεί η αδειοδότηση..Τελικά πήραμε την αδειοδότηση από τότε, για αυτό και μέχρι φέτος τον τελευταίο αγώνα των PLAY OUT εναντίον της Κύζικου Νέας Περάμου, επετράπη από την Επιτροπή της Λίγκας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να διεξαχθεί στην Αγυιά ο αγώνας.
Άρα δεν ισχύει ο άνωθεν ισχυρισμός σας, αλλιώς θα είχε απαγορευτεί ο αγώνας αν δεν τηρούντο οι προϋποθέσεις.

2. Ουδέποτε αρνήθηκε η Αστυνομία να συνδράμει με το έργο της σε οποιονδήποτε αγώνα της ζητήθηκε από εμάς, στην έδρα της Αγυιάς. Ακόμα και όταν συμμετείχαν οπαδοί από δύσκολες παρατάξεις ομάδων, όπως του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Την ευχαριστούμε απόλυτα για αυτό. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι υπήρξε μόνο μια μήνυση, αλλά στην Α2 κατηγορία για μια κερκίδα στο πίσω μέρος του γηπέδου της Αγυιάς, η οποία μετά από παρέμβασή μας απομακρύνθηκε.
Άρα και ο αυτός ο ισχυρισμός σας καταρρέει.

3. Αναφέρεστε στο τελευταίο κομμάτι της ανάπτυξης και των στόχων ενός Ερασιτεχνικού Σωματείου. Για ακόμη μια φορά ψεύδεστε, γιατί έχετε νοικιάσει το γήπεδο στον Σύλλογο Προμηθέα (ενοίκια 1.500 ευρώ/μηνιαίως) με 4 ώρες προπονήσεων σε καθημερινή βάση, συν τους αγώνες των Παδικοεφηβικών Τμημάτων, που είναι ένα ξένο σωματείο και άρα δεν εξυπηρετείτε τους σκοπούς σας όπως μας τους έχετε παρουσιάσει, αφού στόχος σας είναι μόνο το κέρδος και όχι η ανάπτυξη «καλών ανθρώπων με υγιές αθλητικό πνεύμα».

Η θέση μας είναι ότι πρώτα πρέπει να καλύψετε τις ανάγκες των ομάδων που φέρνουν το ίδιο όνομα με εσάς και το ίδιο σήμα, δεδομένου ότι η παρουσία της μοναδικής ομάδας της «Παναχαϊκής» στην Α1 κατηγορία μετά από πολλά χρόνια και για τόσο διάστημα, συμβολίζει την πρόοδο στην ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ στην Πάτρα, οριοθετεί και προσελκύει το αγωνιστικό ενδιαφέρον των νέων παιδιών στην φυσική έδρα της ομάδας.

Θεωρούμε αδιανόητη την επιλογή σας να αγωνίζονται ομάδες ξένες στην έδρα της Παναχαϊκής, είτε λέγεται Προμηθέας είτε οποιοσδήποτε άλλος ή ακόμα να επιλέγετε να δίνετε ώρες σε ομάδες τοπικής κατηγορίας και τοπικού ενδιαφέροντος, απαξιώνοντας ή μη εξυπηρετώντας αρχικά εκείνη την ομάδα που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.

Θεωρούμε ότι θα ήταν σωστό να ικανοποιήσετε το λαϊκό αίτημα των φιλάθλων, που είναι να αγωνιστεί η «Παναχαϊκή Βόλεϊ» στην έδρα της, εκεί που κέρδισε με την βοήθεια του κόσμου της, το δικαίωμα να αγωνίζεται για άλλη μια χρονιά στη Volleyleague.

Για ακόμα μια φορά αιτούμεθα να αγωνιστούμε στην φυσική μας έδρα.

Περιμένουμε μια ορθολογική απάντηση επί του αιτήματός μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013

ΠΗΓΗ http://www.pgeole.gr