Οργή Φοίνικα Σύρου για δημοσιεύματα περί "στημένων"

Την οργή του εξέφρασε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου αναφορικά με δημοσίευμα που φέρει την ομάδα ενεπλεκόμενη σε σκάνδαλο "στημένων" αγώνων.

Ο Φοίνικας μέσω του προέδρου του Αντώνη Ρούσσου ξεκαθαρίζει τη θέση του κι επιπλέον ενημερώνει για τις νομικές διαδικασίες που έχει ξεκινήσει για να αποκατασταθεί το όνομα της ομάδας:

"Αγαπητοί Φίλαθλοι, Μέλη, Χορηγοί και υποστηρικτές της Ομάδας μας,

Κατόπιν του σημερινού δημοσιεύματος στο sdna.gr που αναφέρεται στην πιθανή  χειραγώγηση αγώνων του Πρωταθλήματος Α1 VOLLEYLEAGUE ,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ουδεμία σχέση και εμπλοκή έχει σε τέτοιου είδους “παιχνίδια”.

H αναφορά σε συγκεκριμένες ομάδες προέκυψε από μία ανώνυμη καταγγελία, η οποία  διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές όπως έχουν υποχρέωση.

Το ΔΣ της ομάδας μας από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση της αναφοράς  του ονόματος του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, προέβη άμεσα σε αποστολή εξωδίκου προς την ΕΟΠΕ ,το οποίο σας επισυνάπτουμε αυτούσιο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας

   Άστοχα και  κακοπροαίρετα δημοσιεύματα που πιθανόν εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και ταπεινά συμφέροντα δεν μας αγγίζουν ούτε θα μας πλήξουν.

     Όσο για κάποια τοπικά “ειδησεογραφικά” site πού έδειξαν αξιοπρόσεκτα αντανακλαστικά στο βωμό των clicks μας προκαλεί θλίψη απογοήτευση και αγανάκτηση η στάση τους και ειδικά το ότι δεν σεβάστηκαν την ιστορία της,καλό θα ήταν πριν αναπαράγουν κάθε λογής δημοσιεύματα με στομφώδεις τίτλους (όπως το Cyclades24.gr), να κάνουν ρεπορτάζ ,και να παρουσιάζουν τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Δυστυχώς για σας κύριοι, η δημοσιογραφία του “copy paste” έχει παρέλθει προ πολλού.

Το ΔΣ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του, για την διασφάλιση του κύρους και της φήμης του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, και θα στραφεί ποινικά και αστικά προς όλους που έβλαψαν και κάθε τρόπο την ομάδας μας.

Με εκτίμηση

ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ."

s1

s2