Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ

  • Γράφτηκε από 
  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE
Ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο με το πλεονέκτημα της έδρας
και η χρονιά έκλεισε με το κύπελλο και το λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς». Ο Σέρβος προπονητής των «ερυθρολεύκων» Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε:

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να κάνω ένα σχόλιο για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ, σε κρίσιμες στιγμές, είχε μεγαλύτερη υπομονή. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε πόντους και ταυτόχρονα να σταματήσουμε τον Ντάντε και τον Σαφράνοβιτς. Εμείς δεν είχαμε καθόλου υπομονή κι αυτό είναι κάτι περίεργο για τόσο έμπειρους παίκτες».

Ο Μπόσκαν παρά την στεναχώρια του συνεχάρη τους πρωταθλητές: «Είναι μέρος της αθλητικής μου κουλτούρας. Ακόμη κι αν είναι δύσκολο, πρέπει να παραδέχεσαι ότι ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα. Άξιζαν αυτή τη νίκη και γι' αυτό πήγα να τους συγχαρώ».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Στο βόλεϊ κερδίζει ο καλύτερος και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Δώσαμε το 100% και δεν μας βγήκε. Οι άσχημες στιγμές είναι μέσα στον αθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, εμείς δεν παίξαμε αυτό που πρέπει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Σε μια σειρά τελικών είναι όλα 0-0. Ο Σαφράνοβιτς και ο Ντάντε έχουν… τσιπάκι. Το ενεργοποιούν και παίζουν πολύ καλό βόλεϊ.  Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με 13 παίκτες και ο προπονητής αποφασίζει. Οι παίκτες κάνουν τον κύκλο τους, όπως και οι προπονητές, αλλά ο Ολυμπιακός, παραμένει Ολυμπιακός. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και είμαι ελεύθερος. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και ο χρόνος θα δείξει».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Δηλώσεις των παιχτών του ΠΑΟΚ »