Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσούπκοβιτς: «Κάποιοι δημοσιογράφοι με στοχεύουν»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, έστειλε στο Greekvolley, την ακόλουθη δήλωση, αναφορικά με κάποια δημοσιεύματα εις βάρος του:

«Εγώ σαν επαγγελματίας αθλητής, αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μεγάλο κύρος στην Ευρώπη, και θέλω να αναφερθώ σε μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει. Από την αρχή του πρωταθλήματος παρατήρησα ότι κάποιοι δημοσιογράφοι με στοχεύουν πραγματικά πολύ άσχημα! Στο 40% όλων των παιχνιδιών που έδωσα με αναφέρουν με άσχημα σχόλια. Γιατί, δε γνωρίζω, και δε θέλω να καταλάβω. Δε νοιάζομαι πραγματικά για κάποιον που το απόγειο της βολεϊκής του καριέρας ήταν ό,τι στο γυμνάσιο έπαιξε ενάντια στη γυναικεία ομάδα! Προσωπικά, πιστεύω, πως ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αλλά να ξεπερνά κάποιος τα όρια, και να βάζει «την καυτή πατάτα» κτλ., είναι κάτι παραπάνω από αντι-επαγγελματικό! Για εμένα είναι περισσότερο σημαντικό τι λένε  οι συμπαίχτες μου, ο προπονητής μου, το τεχνικό τιμ, ο μάνατζερ και ο πρόεδρος της ομάδας μου! Το βιογραφικό μου μιλάει αντί για ‘μένα, και πιστέψτε με ξέρω πότε πρέπει να παίξω στο επίπεδό μου!

Και ο λόγος αυτής της δήλωσης προς τους δημοσιογράφους που ίσως δεν καταλαβαίνουν κάποιο μέρος του παιχνιδιού. 12-0 σε νίκες στην CEV, αυτό τα λέει όλα.

Από εδώ και πέρα μόνο οι δημοσιογράφοι από την Ελληνική Λίγκα και το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού θα μπορούν να φιλοξενούν συνεντεύξεις μου. Σας ευχαριστώ όλους και Καλή Χρονιά!»

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.