Live η κλήρωση της Volley League

  • Γράφτηκε από τον 
  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE

Το greekvolley.gr σας παρουσιάζει το κύπελλο του πρωταθλήματος της volleyleague της σεζόν 2016-2017 λίγο πριν την κλήρωση στις 18:30.

Το greekvolley.gr βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ (Hotel Semantron Traditional Village) στο Αίγιο και θα σας παρουσιάσει live την κλήρωση.

18.40 - Ο Κόσμος έχει αρχίσει και συγκεντρώνεται ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η κλήρωση. Πολύ οι εκπρόσωποι των ομάδων από όλη την Ελλάδα.

18.42 - Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ο Φλάβιο Γουλινέλι, ο Ντίμα Φιλίποφ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας Μαντούβαλο. Από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης με τον Χάρι Γκόμεζ. Από τον Παμβοχαϊκό οι Πελεκούδας, Ιωαννίδης, και ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας. Από την Κηφισιά ο Κώστας Αρσενιάδης με το μέλος του ΔΣ κ. Οικονομόπουλος, από τον Ηρακλή Γιάννης Ορφανός και Γάτσης. Από την Παναχαϊκή Κοτσιλιάνος Νίκος και Μένιος Ρουμελιώτης, από το Φοίνικα ο κ. Νικολούζος, Ματέο Πάρις και ο προπονητής Νίκολιτς, από την Κύζικο η κ. Ζόρη από το ΔΣ, Θοδωρής Μπεκιάρης και Γιάνν Λάιος, από τον Ηρακλή Χαλκίδας ο Σπ. Γκολίτσης και ο κ. Καρκαλής, από τον Παναθηναϊκό ο κ Καραμαρούδης με τον κ. Κάσαρη.

Έχουν ξεκινήσει η εκδήλωση με ομιλία από τον κο Ταρνατώρο για τις δράσεις τις ΕΣΑΠ και αναγγελία Λιγκ Καπ στην Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση διεξάγεται σε ένα πανέμορφο τοπίο στον Ελεώνα Αιγίου, στο γραφικό και πολύ ωραίο Semantron Village Hotel που έχει εντυπωσιάσει όλους τους παρεβρισκομένους.

- 18.55 Ο Βασίλης Κουρνέτας παίρνει βραβείο για την προσφορά του στο άθλημα.

- 19.08 Κάνουν δηλώσεις οι παρεβρισκόμενοι (Γκόμεζ, Καλμαζίδης, Γκουλινέλι κ.α.)

- 19.23 Δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η κλήρωση καθώς κάνουν δηλώσεις οι παρεβρισκόμενοι. Εδώ κι ο κος Καραμπέτσος που βγήκε πρώτος σε ψήφους στην προεδρεία της ΕΟΠΕ μαζί και αρκετοί διαιτητές.

- 19.26 Ξεκινάει η διαδικασία της κλήρωσης. 8 ομάδες στα πλέι οφ, 4 τελευταίες ομάδες στα πλέι άουτ. Μπαίνουν κλειδάριθμοί Εθνικό και Ορεστιάδα, ΠΑΟΚ - Ηρακλή.

Την κλήρωση ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Νίκος Ρουμελιώτης... 22 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα , νωρίτερα το Λιγκ Καπ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης Νο 6, Νο 12 η Ορεστιάδα...

ΠΑΟΚ νο 7 - ΗΡΑΚΛΗΣ Νο 1 - Παναχαϊκή Νο4 - Παναθηναϊκός Νο 10 - Ολυμπιακός Νο 9 - Φοίνικας Σύρου Νο 2 - Ηρακλής Χαλκίδας Νο 8 - ΑΟΠ Κηφισιά

1η αγωνιστική:

Ηρακλής - Ορεστιάδα

Φοίνικας Σύρου - ΑΟΠ Κηφισιά

Κύζικος - Παναθηναϊκός

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός

Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Χαλκίδας

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΦΠ -ΠΑΟΚ

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ -ΟΣΦΠ

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ

 ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!

 

kipello 2016 17 volleyleague