Δύο στα δύο για τον Εθνικό

Ντούμπλαρε τις νίκες του ο Εθνικός κάνοντας το "δύο στα δύο" με τον Κελεό Ελευσίνας 3-0 σετ !!

Πιάνοντας μέτρια απόδοση και χωρίς ιδιαίτερη φρεσκάδα στο παιχνίδι της, η γυναικεία μας ομάδα βόλεϊ πριν λίγο κέρδισε χωρίς να φορτσάρει με 3-0 σετ τη φιλότιμη ομάδα του Κελεού Ελευσίνας.

Βέβαια το να μπορείς να κερδίζεις με καθαρό σκορ 3-0, στη μέτρια μέρα σου, ομάδες με εμπειρία στην κατηγορία είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό και δείχνει την πολύ μεγάλη ποιότητα,παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας που έχουνε τα κορίτσια μας.

Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την πρώτη πολύ δύσκολη δοκιμασία που θα έχουμε την Τετάρτη που μας έρχεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Περάματος στο Πέραμα, με ενδιάμεσο σταθμό το Σάββατο όπου οι κορασίδες μας θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα 4 στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Πανιωνίου.

Τα σετ του αγώνα με τον Κελεό ήταν :
( 25-19, 26-24, 25-12 )

Άριστη η διαιτησία των Κατσιάρα Γιώργου & Κατσιάρα Κωνσταντίνου

Εθνικός Πειραιά :
(Παπανικολάου) Κουτούβαλη (cpt), Καλογεροπούλου, Σταμπολίου, Σάσσαλου (λίμπερο), Μαντάκη, Καστέλη, / Παρασκευή, Μηλιανού, Καγιαλή, Καράμπελα, Ζούπα (λίμπερο), Διαμαντούδη, Μπούτσιου, Αλαφούζου.

Δελτίο τύπου: Εθνικός Παειραιά