Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι γυναίκες του Εθνικού

" Έσπασε το ρόδι, με μεγάλη πρόκριση εναντίον του Άρη Αμφιάλης 3-1 σετ..και περιμένει την Αιξωνή Γλυφάδας που αγωνίζεται στην Β'εθνικη Κατηγορία !!!

Ιστορική νίκη-πρόκριση πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά πριν λίγο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, με 3-1 σετ επί του Άρη Αμφιάλης ομάδα που αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει σε παιχνίδι νοκ άουτ την ομάδα της β εθνικής Αιξωνή Γλυφάδας στο Μοσχάτο.

Η ομάδα μας έπιασε μέτρια απόδοση και είχε ν'αντιμετωπίσει μία ομάδα πολύ έμπειρη η οποία ήταν εξαιρετικη στην πίσω ζώνη και έβγαζε άμυνες που θα ζήλευαν πολλές ομάδες των πιο πάνω κατηγοριών.

Στο πρώτο σετ μπήκαμε μουδιασμένα και όπως λέει και ο σοφός λαός μας "κάθε αρχή και δύσκολη" παρουσιαστήκαμε πολύ μέτριοι παρόλα αυτά παλέψαμε το σετ και το χάσαμε στις λεπτομέρειες με 22-25.

Σιγά σιγά προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, να μπούμε στο παιχνίδι και με τις κατάλληλες κινήσεις από τον πάγκο πετύχαμε να πάρουμε το δεύτερο σετ με 25-19 και να ισοφαρίσουμε σε 1-1

Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη μάχη και ήταν το σετ που έκρινε και την ψυχολογία του αγώνα, που απ' ότι φάνηκε όποιος θα το έπαιρνε θα είχε το πάνω χέρι για τη νίκη.

Εκεί λοιπόν η ομάδα μας έδειξε ότι έχει φοβερά ψυχικά αποθέματα είδαμε ένα εκπληκτικό σετ το οποίο και πήρε η ομάδα μας με 27-25

Η ψυχολογία μας ανέβηκε στα ύψη, και στο τέταρτο σετ, δείξαμε κάποιες από τις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα κερδίζοντας πολύ εύκολα το σετ με σκορ 25-16.

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μοσχάτο στην ιστορική αυτή στιγμή του Τμήματος Βόλεϊ, και ιδιαίτερα τις ακαδημίες μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τα κορίτσια μας .

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς για την παρουσία τους, την βουλευτή Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, το μέλος του ΟΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σταυρούλα Μεντή, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή, τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ και μέλος της ΕΣΠΕΔΑ Λευτέρη Κογκαλιδη, τον Ταμία και υπεύθυνο για τις Εθνικές μας ομάδες Βόλεϊ, Τάκη Καβαλιεράκη, τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιώργο Σκορδίλη, τον πρώην πρόεδρο του ερασιτέχνη Εθνικού και σημερινό αντιπρόεδρο Αντώνη Πρίντεζη, και τον πρώην πρόεδρο του ποδοσφαιρικού μας τμήματος & μπάσκετ Βασίλη Δέρβο.

Τέλος να επισημάνουμε ότι μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πολύ άδικο χαμό του γνωστού φίλαθλου του Εθνικού μας Κώστα Κατσούλη που δολοφονήθηκε σαν σήμερα !!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Παπανικολάου- Καγιαλής) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Καλογεροπούλου, Μηλιανού, Βαρβέλη, Καγιαλή, Σάσσαλου (λίμπερο) / Καραφαντή, Ιντεμούντια, Μαντάκη, Καστέλη, Παρασκευή, Καράμπελα, Ζούπα (λίμπερο)

 

Δελτίο τύπου: Εθνικός Πειραιά