Εύκολη επικράτηση για την Αργυρούπολη απέναντι στον ΑΣ Ηλιούπολης

Δεν πρόβαλε καμία αντίσταση ο ΑΣ Ηλιούπολης απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟΝ Αργυρούπολης στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Β’ γύρου της Β’ Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Οι αθλήτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις φιλοξενούμενες και με όπλο το πολύ καλό σερβίς αλλά και έχοντας πολλές λύσεις στην επίθεση, έφτασαν πολύ εύκολα στο 25-10 και το 1-0 σετ.

Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Κερκινές στις αθλήτριες του, βάζοντας τη Χρυσομαλλίδη στη θέση της Λιαρομάτη και τη Ξοφάκη στη θέση της Κουμβάκη, η εικόνα παρέμεινε ίδια. Τα πολλά χαμένα σερβίς για την Ηλιούπολη, σε συνδυασμό με τη κακή υποδοχή έδωσαν και το δεύτερο σετ εύκολα στην Αργυρούπολη με 25-9.

Στο τρίτο σετ, οι Ηλιουπολίτισες ξεκίνησαν λίγο πιο δυνατά και έμειναν κοντά στο σκορ στην αρχή του σετ. Βρίσκοντας κάποιες επιθετικές λύσεις από τις Γωγούσου και Μαυρογένη, έδειξαν να προσπαθούν να βρουν τη καλή αγωνιστική ταυτότητα των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό, με τις γηπεδούχες να απαντούν, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τις επιθέσεις της Χατζησοφρωνίου. Η διαμόρφωση του τελικού 25-17 έκανε και το 3-0 σετ για τις πρωτοπόρες.

Από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, πολύ καλές ήταν οι Χατζησοφρωνίου, Βονόρτα ενώ σε αρκετά σημεία έδειξε την εμπειρία της η Τσιώνη.

Οι φιλοξενούμενες δεν κατάφεραν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η Γωγούσου έμεινε στους 6 πόντους και ακολούθησαν οι Ξοφάκη και Μαυρογένη με 4 πόντους.

Διαιτητές: Διαμαντής, Βλάχος, Νικολάου.

Τα σετ: 25-10, 25-9, 25-17

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Χαλκίδου, Τσιώνη, Καπάτου, Χατζησοφρωνίδου, Βελούδου, Βονόρτα / Οικονόμου (λ), Κολομητρούση (λ), Σταματέλου, Ζουμπούκου, Αγγελοπούλου.

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κερκινες): Λιαρομάτη, Βλασερού (36% υπ.), Κουμβάκη (44% υπ.), Βαγγή 3 (3/5 επ.), Μαυρογένη 4 (4/7 επ.), Γωγούσου 6 (6/21 επ.), Κουμούτσου (λ-37%), Μπογιατζή (λ) (Ξοφάκη 4 (3/12 επ., 30% υπ., 1 άσος), Χρυσομαλλίδη, Παπαχρήστου 1 (1/1 επ.), Κοντολέων 1 (1/5 επ., 15% υπ.)

George Kerkines

Competition Manager

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ