Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αήττητος και μόνος στην κορυφή ο Μυγδονιακός

Για την 6η αγωνιστική της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, την Κυριακή 11/11/2018 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε στο ΔΓ Μυγδονίας τον Ηρακλή Γέφυρας με σκορ 3--1(25-23)(25-21)(16-25)(25-21).

Ο αγώνας ήταν αντάξιος των προσδοκιών των φίλων των δύο ομάδων και των φιλάθλων του volley που βρέθηκαν στο Παν. Νέτσικας, αφού και οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα και δυνατές μάχες στο φιλέ. Το 1ο σετ ξεκίνησε με τον Μυγδονιακό να προηγείται με 11 πόντους, αλλά την ομάδα της Γέφυρας να πλησιάζει επικίνδυνα. Το 2ο σετ ήταν καθαρά υπόθεση της ομάδας της Μυγδονίας, ενώ το 3ο σετ ξεκίνησε με πολλά λάθη για τον Μυγδονιακό και τελείωσε εύκολα για τον Ηρακλή Γέφυρας. Στο τελευταίο σετ οι Πορτοκαλί δεν άφησαν άλλα περιθώρια στον Ηρακλή για κάτι καλύτερο από το σετ που ήδη είχε πάρει.

Η αήττητη γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της 1ης θέσης με 18 βαθμούς, 5 βαθμούς μπροστά από τον Ατρόμητο Τριαδίου, Ηρακλή 2015 και ΑΣ Ωραιοκάστρου και 6 από την ΜΕΝΤ. Την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Βυζαντινό (ΒΑΟ) ελπίζοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί, ενώ το πρόγραμμα έχει συνέχεια με δύσκολους αγώνες.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη, Θεοτή Αντωνία, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Μαράνα Γεωργία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Καραντάκη Δήμητρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελευθερία (C), Γκοβεδάρου Ελένη, Τόζογλου Γεύση, Φωτοπούλου Δημήτρα, Μπίτση Βίκυ, Κελπέκη Αγγελίνα, Κοντογιάννογλου Γεωργία (L), Κανονίδου Έλλη (L), Αρνάκη Ελισάβετ, Καφετζή Λίνα, Κελπέκη Ευθυμία, Λιλιοπούλου Ευαγγελία.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.