Οι Αμαζόνες "χρυσές" στο 1ο τουρνουά "Προτύπεια"

Οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας κατέκτησαν το 1ο τουρνουά «Προτύπεια» που διοργάνωσε ο ΠΑΚ.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας στον μεγάλο τελικό επικράτησε 3-0 του Αιγάλεω σε ένα αγώνα που πρόσφερε ωραίο θέμα και έδωσε ελπιδοφόρα μηνύματα για την πορεία των Αμαζόνων στο επικείμενο πρωτάθλημα.

Οι Αμαζόνες μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας το Αιγάλεω φέρνοντας το σκορ στο 9-1. Το Αιγάλεω πλησίασε στο -2 στο 17-15 αλλά οι Αμαζόνες με πολύ καλό σερβίς και μπλοκ υποχρέωσαν σε λάθη το Αιγάλεω και κατέκτησαν το σετ 25-17.

Στο δεύτερο σετ με τη Βλάχου στο σερβίς το Αιγάλεω πέρασε μπροστά 6-0 αναγκάζοντας τον Ατσιδαύτη σε τάιμ άουτ. To Αιγάλεω ανέβασε κι άλλο τη διαφορά 9-1 αλλά ξαφνικά οι Αμαζόνες πήραν ρυθμό σε αντίθεση με το Αιγάλεω που είχε πρόβλημα στην υποδοχή με καλό σερβίς και μπλοκ οι Αμαζόνες τελικά ισοφάρισαν στο 18-18 και κατάφεραν να πάρουν το σετ 25-23 κάνοντας μεγάλη ανατροπή.

Το τρίτο σετ οι Αμαζόνες με αέρα και συνεχίζοντας να χαλάνε την υποδοχή του Αιγάλεω πήραν το σετ 25-19.

Τα σετ: 25-17, 25-23, 25-19

Αμαζόνες (Ατσιδαύτης) : Αδάμ, Χρυσομάλλη, Βαρουδάκη, Αγραβάνη, μάγγελ, αραμπάγια, Γκιούρη (λ) / Μερσιάδου, Παπαδέδε

Αιγάλεω (Αντωνιάδη) : Βλάχου, Κουλοπούλου, Μανώλικα, Τζαλαλή, Σαρακατσάννη, Μελετιάδη, Λύρα (λ) / Κράνη, Παπαδάκη, Κομκοτού, Αρμάου, Κτιστάκη

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στέφθηκε με επιτυχία και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Τελική Κατάταξη:

1η θέση Αμαζόνες

2η θέση Αιγάλεω

3η θέση ΠΑΚ Χαλανδρίου

4η θέση Παπάγου