Τρίτο το ΠΑΚ Χαλανδρίου στο 1ο τουρνουά "Προτύπεια"

Την τρίτη θέση στο 1o τουρνουά «Προτύπεια» κατέκτησε το ΠΑΚ Χαλανδρίου καθώς επικράτησε 3-0 του Παπάγου στο κλειστό του ΠΑΚ επικρατώντας με σχετική άνεση της αντίπαλης ομάδας.

Το ΠΑΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά η ομάδα του Παπάγου κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ. Ωστόσο το ΠΑΚ άρχισε να μεγαλώνει τη διαφορά με καλές επιθέσεις φτάνοντας να είναι μπροστά 6-7 πόντους, διαφορά που μειώθηκε στο 24 όταν με όπλο το σερβίς η ομάδα του Πούμπουρα μείωσε στο 20-24, ωστόσο με επίθεση της Μανώλαινα έγινε το 25-20.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Παπάγου πήρε προβάδισμα αλλά στο 15-14 με όπλο το σερβίς το ΠΑΚ γύρισε το σετ και τελικά το κατέκτησε με επίθεση της Καλυβά πήρε το σετ 25-17.

Στο τρίτο σετ το ΠΑΚ με πολύ καλό μπλοκ και σερβίς χάλασε την υποδοχή του Παπάγου και πήρε εύκολα διαφορές κατακτώντας τελικά το σετ 25-17 με λάθος σερβίς του Παπάγου.

ΤΑ ΣΕΤ 25-20, 25-17, 25-15

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Μαγκανάη, Δορμπαράκη, Μαυράκου, Μπραχήμ, Παπαθανάση, Πασιαλή (λ) / Γεωργιάδη (λ), Σακκελαρίδη, Κωτούλα,

Παπάγου (Πούμπουρας) : Ζούρου, Παπαγιαννοπούλου, Μπαρουξή, Κάτσικα, Οκουνγκμπόουι, Μανώλαινα, Καραντζοπούλου (λ),  / Εμμανουήλ, Μεσαρετζίδη, Φράγκα, Μπουντούρογλου, , Βλάγκα, Μπαρουξή Ε., Γούλα (λ),

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στέφθηκε με επιτυχία και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου.