Δε φοβήθηκε στα δύσκολα ο Μυγδονιακός

Έναν συγκλονιστικό αγώνα παρακολούθησαν οι θεατές και φίλοι των ομάδων του Μυγδονιακού και των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Μυγδονίας την Κυριακή 15/10/2017.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη στο τάι μπρέικ, αποκομμίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην ομάδα των Πευκων που δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη από τον Δρυμό, με τελικό σκορ 3-2(25-21)(19-25)(19-25)(25-15)(15-13).

Τα σετ κύλησαν πόντο - πόντο με ένταση, πάθος και όμορφες ενέργειες από τις δύο ομάδες, αλλά και κάποια συνεχόμενα λάθη του Μυγδονιακού στο 4ο σετ που οδήγησαν το ντέρμπυ στο τάι μπρέικ. Η εξαιρετική απόδοση του συνόλου της ομάδας της Μυγδονίας δεν ήταν αρκετή στην τελευταία φάση, όπου κρίθηκε στα μαθηματικά ο τελικός νικητής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτρια κα Άντζυ Τρύψια καθώς αν και το κλίμα είχε βαρύνει από την απώλεια της μητέρας του Προέδρου του συλλόγου με την έναρξη του αγώνα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αγωνίστηκαν με επιπλέον κίνητρο να ανακουφίσουν την θλίψη του κ. Λάκη Βασίλειου και της οικογένειας του που βρίσκονται ανελλιπώς κοντά στην ομάδα.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή 22/10/2017 στις 20.00 στο ΕΓ Βότση η αναμέτρηση με το Πειραματικό.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Γιάμπαστου - Πουλέκα κατερίνα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα.

ΑΚ.ΠΡ.ΠΕΥΚΩΝ: (Ιωαννίδης Κων/νος) Λεωνιδάκη Ευαγγελία (C), Χοτοκουρίδου Κων/να, Ματσαρόκη Αναστασία, Velikova Marieta, Τυφλιώρη Διονυσία, Πλούμη Άρτεμις, Μαραγκούλια Αλεξάνδρα (L), Καραπαλίση Ελ (L), Παππά Μαρία, Παφίλη Ελισσάβετ, Πολυχρονίδου Γεωργία, Μοτσιανου Τατιάνα, Ιωαννίδου Άννα.