Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα ο Μυγδονιακός

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού και ηττήθηκε στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής από, την πρωτοεμφανιζόμενη στην Κατηγορία, ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας.

Το αποτέλεσμα 3-1(25-22)(25-17)(22-25)(25-23) της Κυριακής 8/10/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας αποτυπώνει μόνο μαθηματικά την εξέλιξη του αγώνα.

Στο 1ο σετ το χλιαρό παιχνίδι και τα λάθη στοίχισαν στον Μυγδονιακό, αφού ο Ηρακλής βρήκε γρήγορα ρυθμό επιθετικά. Στην αρχή του 2ου σετ ο Μυγδονιακός αδυνατούσε να φρενάρει τη αντιπάλο του, και μόνο όταν η κα Τρύψια "ανακάτεψε την τράπουλα" από τον πάγκο άλλαξε η ροή του αγώνα. Στο 3ο και 4ο σετ οι "Πορτοκαλί" ανέπτυξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, αλλά ατύχησαν στις λεπτομέρειες και δεν οδηγήθηκε ο αγώνας στο τάι μπρέικ που ίσως θα ήταν η δικαιότερη κατάληξη για τις δύο ομάδες.

Εξίσου σημαντικός και δύσκολος θα είναι κάθε αγώνας στη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπως και ο αγώνας της επόμενης Κυριακής στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής με την Ακ. Πρωταθλητών Πεύκων, στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα κατερίνα, Λάκη Μαρία, Καραγιάννη Θέη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελένη (C), Μπίτση Βασιλική, Λιλιοπούλου Ευα, Παπαδοπούλου Πέρσα, Σταυροθεοδώρου Ευα, Κοντονάσιου Δέσποινα, Κελπέκη Εφη, Κοντογιάννογλου Γεωργία, Καφετζή Λίνα, Κούγκα Ανδρομάχη, Τερζόγλου Κυριακή, Τζινλή Αναστασία.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.