Η Ένωση Ιλίου πιστή στην σταθερότητα των συνεργατών της

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου πιστός στην σταθερότητα των συνεργατών του, ανακοινώνει πως και την εφετινή χρονιά, ο Μάνος Παπαμανώλης θα συμμετέχει στο ιατρικό επιτελείο της Ομάδας μας, με στόχο να προσφέρει στους αθλητές μας υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, όπως κάνει τα τελευταία δέκα έτη συνεργασίας μας, με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλη-Ρηγογιάννη.

Η εμπειρία και οι ικανότητες του κ. Παπαμανώλη είναι γνωστές και αποτελούν εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στην ταχύτερη και ασφαλέστερη αποκατάσταση των όποιων αναγκών των αθλητών μας.

Πέραν όλων των άλλων δεξιοτήτων του, ο γνωστός φυσικοθεραπευτής είναι ο πρώτος που εφάρμοσε την εξειδικευμένη θεραπεία INDIBA στη χώρα μας, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σε μια χρονιά που η Ένωση Ιλίου ξεκινά ένα καινούριο προγραμματισμό στις υποδομές και την ανδρική μας ομάδα, με στόχους πάντοτε υψηλούς και πρωταθλητισμού δεν θα μπορούσαμε να μην εμπιστευτούμε τους αθλητές μας σε έναν από τους καλύτερους στο είδος του, τον Μάνο Παπαμανώλη.