Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Ολοκλήρωση αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις γυναίκες του Μυγδονιάκου

Η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη περίοδο 2016 - 2017 στον τελικό Κυπέλλου της Τετάρτης 3/5/2017 στο ΕΑΚ Νεάπολης,

όπου δεν κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπελλούχου γυναικών της ΕΠΕΣΘ καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-1 (25-18)(25-19)(21-25)(25-19).

Ως προς το αγωνιστικό μέρος τα πρώτα δύο σετ του τελικού κύλησαν με πολλά λάθη και άγχος από την πλευρά του Μυγδονιακού που κατάφερνε να βρίσκεται κοντά στο σκορ, αλλά μέχρι τους 15 πόντους. Στο 3ο σετ και με πολύ πείσμα τα κορίτσια της κας Άντζυ Τρύψια ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και απο το 16-13 κέρδισαν το σετ, αλλά δεν άντεξαν να έχουν την ίδια συνέχεια στο επόμενο και τελευταίο 4ο σετ.

Για ακόμη έναν αγώνα της ομάδας οι φίλοι και η Διοίκηση του Μυγδονιακού στάθηκαν δίπλα στις αθλήτριες και στήριξαν με όλους τους τρόπους κάθε τους προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Στον επίλογο μιας επιτυχημένης πορείας για την γυναικεία ομάδα που βασίστηκε αγωνιστικά σε Κορασίδες και Παγκορασίδες, τα μετάλλια που τους απονεμήθηκαν ήταν μέρος της αποζημίωσης των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Η υπόλοιπη αποζημίωση ήρθε από την κερκίδα που με ανάμικτα συναισθήματα χαράς και λύπης πανηγύρισε τη διάκριση και στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ.

Ακόμη μία επιτυχία για τον Μυγδονιακό είναι γεγονός και παλέψε όλη η ομάδα γι αυτό,

όλοι μαζί... Μαζί όπως Μυγδονιακός.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Βεργή Γωγώ, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Φούρα Ξανθή, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Λάκη Ειρήνη, Καραγιαννίδου Λαμπρινή.

ΠΑΟΚ: (Ιωαννίδης Κων/νος) Κοτέογλου Μαρία (C), Πλούμη Άρτεμις, Παπαφωτίου Ελένη, Velikova Mar., Λεωνιδάκη Ευαγγελία, Καντούρη Χρύσα, Καραπαλίση Ελένη (L), Νικολαϊδου Σεβαστή (L), Κουσιδώνη Βασιλική, Κολτσιάκη Σταματία, Μαλακίδου Ειρήνη, Μπουζίκα Γεωργία, Βαρδοπούλου Αλ., Αργυρίου Ειρήνη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ