Τα νέα της Αργώς

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής, πέτυχε  η ομάδα των γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ , αυτή τη φορά στη Λαμία κόντρα στον ΑΠΣ ΦΘΙΑ ,  σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής . 
Η ΑΡΓΩ επικράτησε δύσκολα της Λαμιώτικης ομάδας με 3-1 σετ και παρά τις σημαντικές απουσίες  της (Τσιτσιγιάννη,Ζαφειρίου, Κανέλλου, Χαρχαρή και την τραυματία Σταυρακοπούλου), κέρδισε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τους βαθμούς, αφού βρίσκεται στην διακεκαυμένη  ζώνη του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Η Βολιώτικη ομάδα λοιπόν είχε ένα λόγο παραπάνω , να «κλείσει στόματα ορισμένων» που από καιρό τώρα διέσπειραν φήμες , ότι θα κατέβει «χαλαρά» στο παιχνίδι, λειτουργώντας έτσι σε βάρος συντοπίτισσας ομάδας. Έτσι κατέβαλε πολύ μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια ανατρέποντας το 1-0 σετ και  19-16 εις βάρος της στο 4ο σετ, που θα έδινε σίγουρο βαθμό στη γηπεδούχο ομάδα, αποδεικνύοντας έτσι με περίτρανο τρόπο, ότι ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ είναι ένας σύλλογος,  πέρα απο το αγωνιστικό ταλέντο που διαθέτει, διαθέτει επίσης αξιοπρέπεια και ήθος.  
   
Τα σετ: 25-20,20-25,19-25,22-25
 
ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ : (Ντάλας)Τσαμαδία ,Ξανθή Ε,Ξανδή Π,Ντάλλα,Παπαγεωργίου,Γιοκαρίνη,Παπακωνσταντίνου,Τζουβάρα,Δημητρίου,Καιμάκη,Δημητροπούλου,Κυτέα
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τάσσου, Τσαντοπούλου, Γάκη (L), Καλαπόδα, Γερολυμάτου, Φιλιππίδη, Παπάρα,Πολυζώη,Χειμάρα, Γεωργουλοπούλου, Σουφλή,Σταυρακοπούλου
 
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα  της 16ης αγωνιστικής:
ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ -ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 1-3 σετ
ΦΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ -ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-3 σετ
ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ  -ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  1-3 σετ
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 σετ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-3 σετ
 
Βαθμολογία:
Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ 46β
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 39β
Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 38β
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 32β
Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 19β
Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19β
Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 19β
Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 14β
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 13β
Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ -2β
 
 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ EASTER 2017 ΑΣ ΑΡΓΩ-ΓΣ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά mini volley EASTER CUR 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Μ.Δευτέρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου, με τη συμμετοχή των συλλόγων ΑΣ ΑΡΓΩ-ΓΣ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ. Στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχαν 140 κορίτσια από τους τρείς συλλόγους, ενώ πραγματοποιήθηκαν  60 συνολικά παιχνίδια μεταξύ τους . Σκοπός του τουρνουά ήταν η ψυχαγωγία των συμμετασχόντων , καθώς επίσης να κάνουν τα πρώτα τους αθλητικά  βήματα στο άθλημα που αγαπούν. Προσέφεραν όμορφο θέαμα και ικανοποίησαν γονείς και λοιπούς παρευρισκομένους που παρακολούθησαν τους αγώνες.     
 
3-0 NIKH THΣ ΟΜΑΔΑΣ Β΄ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ
Με 3-0 σετ κέρδισε χθες η ομάδα των παγκορασίδων Β΄της ΑΡΓΟΥΣ τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταυρακοπούλου)Πώπου,Παπάρα,Πασχαλίδου,Βαμβακού,Καμινάρη, Πλατογιάννη, Πολυζώη ,Βαινοπούλου,Οικονόμου,Μιμίκου
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΡΓΩ
 Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων  που διοργανώνεται στα Τρίκαλα από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετέχει σήμερα η ομάδα των παγκορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ.
 Η Βολιώτικη ομάδα πρόκειται να δώσει δύο αγώνες, με ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ.    
 
ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Σε προπονητικό camp έξι ημερών που διοργανώνεται στην Κύπρο , από τον προπονητή Γιάννη Νικολάκη και σε συνεργασία με την εθνική ομάδα νεανίδων-κορασίδων της Κύπρου, συμμετέχουν οι αθλήτριες του ΑΣ ΑΡΓΩ, Τσιτσιγιάννη Μαρία,Μυρσίνη Κανέλλου και Ζαφειρίου Κατερίνα.