Νίκη των Γυναικών της Καρδίτσας

 

Με βασικές απουσίες αθλητριών παρατάχτηκε η ΑΕΛ στην Καρδίτσα για τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης Αγωνιστικής χωρίς όμως αυτό να σταθεί εμπόδιο στη νικηφόρα πορεία της.



Στο πρώτο σετ η ΑΕΛ φανερά αποσυντονισμένη δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να το κατακτήσουν. Ποιο ανεβασμένες οι φιλοξενούμενες στο δεύτερο σετ κατάφεραν με όπλο το σέρβις και την σπουδαία άμυνα να κάνουν το 1-1.

Προβάδισμα από την αρχή του τρίτου για τις Βυσσινί με πολύ καλές άμυνες και σωστές τοποθετήσεις το κράτησαν μέχρι τέλους . Με την ψυχολογία υπέρ της ΑΕΛ στο τέταρτο σετ δεν δυσκολεύτηκε να το κερδίσει σχετικά εύκολα κάνοντας το 1-3 κατακτώντας αλλη μια νίκη η όποια την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Σ.Π.Α.Κ για την άψογη φιλοξενία.

Τα σετ:25-23, 21-25, 17-25,12-25

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Αλεξίου) Κωνσταντίνου,Παγώνη,Ράντζου,Παπαστεφάνου, Παπαγιώργου ,Φωτά,Καρατζιά,Γκορίλα, Παπασακελλαρίου,Κράνιτσα,Παγώνη,Νικολάου,Γκιούρη.

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ ) Ανδρεάδη , Ιοβτσεβα , Καμπουρογιάννη , Κολοβέτσιου ,Κουμπαρά, Λουκανίκα , Μπουφίκου, Μπρούτσου , Παπαδημητρίου , Τεντολούρη , Χατζή, Χρυσοπούλου .

From: <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>