Πιστός στο… ραντεβού με τις νίκες ο Αστέρας Νίκαιας

Πιστή στο… ραντεβού με τις νίκες παρέμεινε η ομάδα των Γυναικών του Αστέρα Νίκαιας, η οποία επικράτησε του Κρόνου Αγίων Αναργύρων με 3-2 σετ και διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα!

Ματς- διαφήμιση για το βόλεϊ, με τρομερό πάθος από τις δύο ομάδες, συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και πλούσιο θέαμα! Εξαιρετική αντίδραση από τις αθλήτριές μας, οι οποίες παρά τις σημαντικές απουσίες της Μαρίας Ταγκλή και της Ράνιας Παναγοπούλου, κατάφεραν με επιμονή και αξιοζήλευτη δύναμη να διατηρήσουν το αήττητο του Αστέρα!

Ανεξάρτητα, όμως, από το τελικό αποτέλεσμα και τους βαθμούς, η συγκεκριμένη νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, κυρίως γιατί απέδειξε ακόμη μία φορά ότι αυτή η ομάδα διαθέτει όλα τα φόντα για να αφήσει το στίγμα της στον χώρο του βόλεϊ, κάτι που φάνηκε να συμμερίζεται και ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Μαρούλης:

 «Ενώ το αποτέλεσμα για εμάς σίγουρα δεν είναι καλό γιατί θέλαμε τους 3 βαθμούς, πάλι και αυτό το παιχνίδι όπως και αυτό με την Μάνδρα πριν τρεις εβδομάδες μας αφήνει ΜΟΝΟ κέρδη! Ήταν ένα παιχνίδι που μόνο όποιος ήταν αθλητής και έχει συμμετάσχει σε ανάλογα παιχνίδια μπορεί να καταλάβει την δυσκολία του! Όταν έχεις αντίπαλο σε μία τέτοια μέρα και απόδοση όπως ο Κρόνος, απαιτείται μεγάλη ψυχική αλλά και σωματική αντοχή για να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και κάνεις το λάθος ! Σε όλο το παιχνίδι προσπαθούσα πέρα από τις εντολές τακτικής να κρατήσω αυτά τα νέα και πραγματικά αξιοσέβαστα κορίτσια ψύχραιμα... Ξέρω τι ακριβώς αντιμετώπιζαν και ότι ήταν πρωτόγνωρο για εκείνες να μην πέφτει από τον αντίπαλο η μπάλα κάτω με τίποτα! Ήταν μεγάλο μάθημα για την ομάδα μου το σημερινό παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή μας, ο οποίος συνέχισε:

 «Ήταν μία κατάσταση που δύσκολα συναντάς σε τόσο μεγάλο βαθμό και ΕΥΤΥΧΩΣ που την αντιμετωπίσαμε τόσο γρήγορα! Δεδομένα αυτή η αναμέτρηση είναι για εμάς μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον! Είδα κορίτσια να "ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ"...Είδα την Κορασίδα μας Ιωάννα Παπαζιάν  να κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι και όσο δυσκόλευε το match εκείνη να γίνεται όλο και καλύτερη, δείχνοντας το ποσό "μεγάλωσε" αγωνιστικά. Είδα την Βάσια Καραγιαννίδου επίσης Κορασίδα μας, με την ψυχραιμία και το σέρβις της να γυρνάει το ται-μπρεικ , αλλά και την Αγγελική Αλεξάνδρου που είναι Παγκορασίδα που έπαιξε όλο το παιχνίδι βασική και κατάφερε να σταθεί επάξια σε ένα mach με τόσες απαιτήσεις...Και γενικότερα όλα τα κορίτσια και τα μεγαλύτερα βέβαια παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους(μην ξεχνάμε ότι καμία αθλήτρια μας δεν ξεπερνάει το 24ο ετος) έδειξαν νοοτροπία νικητή, ψυχραιμία και ότι θέλουν να πάρουν αυτό το πρωτάθλημα! Έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου αυτά τα κορίτσια...Σίγουρα όμως θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουμε να παίξουμε το volley που θέλω εγώ!!!Συγχαρητήρια στο Κρόνο Αγίων Αναργύρων καταρχάς για την καταπληκτική τους εμφάνιση αλλά και για το ήθος, τον επαγγελματισμό και εικόνα που προσφέρουν στον χώρο μας...Τέτοιοι σύλλογοι αξίζουν τον σεβασμό μας»!