Νίκη του Μυγδονιακού επί της Αναγέννησης Ρυσίου

Την Κυριακή 22/1/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Ρυσίου με σκορ 3—1 (21-25) (25-22) (25-17) (25-19).

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως και στη συνάντηση του πρώτου γύρου στο Ρύσιο. Εκεί η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε το πρώτο σετ και έχασε τα επόμενα τρία, σήμερα η ομάδα του Ρυσίου πήρε το πρώτο σετ και έχασε τα επόμενα τρία.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπήκαν στο παιχνίδι πολύ μουδιασμένα και κρύα, και μέχρι να καταλάβουν ότι ξεκίνησε ο αγώνας έχαναν με 2—12. Στη συνέχεια σιγά-σιγά ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά ήταν αργά και το σετ χάθηκε. Στα υπόλοιπα τρία ήταν πολύ καλές και τα πήραν σχετικά εύκολα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Βεργή Γωγώ, Πατέλη Λίτσα, Λάκη Ειρήνη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία, Κυρμανίδου Μαρία (L).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : (Μητρούδης Βασίλης) Ριζοπούλου Ινκα (C), Καραγιαννοπούλου Τζίνα, Τσόγκα Στυλιανή, Κομνίνο Σιμόνα, Σάγκοβιτς Δήμητρα, Γιαννετάκη Ηλιάνα, Φουτσιτσάκη Δώρα (L), Πετσάλη Μαλ., Γαύρου Φωτεινή (L), Τσιακλάγκανου Μάγδα, Καρακοντίνου Μ., Βασιλειάδου Γεωργία.