Μεγάλη νίκη του Θρίαμβου επί της Αργυρούπολης

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Θρίαμβος το βράδυ της Τετάρτης, επικρατώντας της Αργυρούπολης με 3-2 σετ εκτός έδρας, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ.

Η ομάδα μας μπορεί να πήρε τη νίκη και τους 2 πόντους, αλλά μπορούμε να πούμε πως «αυτοκτόνησε», καθώς προηγήθηκε με 2-0 στα σετ, κατακτώντας τα εύκολα με 25-19 το πρώτο και 25-13 το δεύτερο.

Το τρίτο σετ ήταν δραματικό, καθώς έγινε μεγάλη «μάχη», με την Αργυρούπολη να χαμογελά στο τέλος και να το κατακτά με 26-24.

Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το τέταρτο σετ, με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί και πάλι, αυτή τη φορά με 25-21 και να οδηγεί το παιχνίδι σε πέμπτο σετ.

Εκεί ο Θρίαμβος αντέδρασε και με πιο σωστές επιλογές, κέρδισε το καθοριστικό πέμπτο σετ με 15-12 και μαζί τους δύο πόντους από τη νίκη.

Αργυρούπολη – Θρίαμβος 2-3 (19-25, 13-25, 26-24, 21-25, 12-15)

Αργυρούπολη (Αρναούτης): Σκαρπέτη, Τσελίκη, Μπόκα, Γούλα, Μπουντούρογλου, Λιαδάκη, / Κολομητρούση (λ), Βελούδου, Μπαλδώκα, Χαλκίδου, Καφίρη

Θρίαμβος (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Βερνάδου / Τσαβδαρίδου (λ), Δρούγκα, Μπενέτση, Στρατίκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αποτελέσματα ΕΣΠΕΔΑ Αποτελέσματα γυναικών ΕΣΠΕΔΑ »