Ασταμάτητη η ΑΕΛ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η ΑΕΛ που επιβλήθηκε της ΑΡΓΩ Βόλου με 3-0 στο Αλκαζάρ και παρέμεινε μονή πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύ σημαντική νίκη για τις βυσσινί οι οποίες κέρδισαν μια πολύ καλή ομάδα και μέχρι πρότινος αήττητη, σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις . Αγωνιστικά το πρώτο σετ όποιο πήγε πόντο πόντο με το τελείωμα του να εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς οι δυο ομάδες είχαν από 4 ευκαιρίες να το καθαρίσουν και την ΑΕΛ να το κατακτά με 32-30! Το δεύτερο πήραν εύκολα οι γηπεδούχος αφού προηγήθηκαν νωρίς με διάφορα και την κρατησαν μέχρι τέλους. Κακό ξεκίνημα στο τρίτο σετ για την ΑΕΛ με πολύ κακή υποδοχή και την ΑΡΓΩ να χτίζει την διάφορα, χαρακτηριστικά το 8-14 και το 12-17 μετατράπηκε σε 23-23 με τους βυσσινί τελικά να κερδίζουν το σετ με 28-26 και μαζί το σημαντικό τρίποντο.

Τα σέτ: 32-30,25-15,28-26

ΑΕΛ: (Ιόβτσεβ ) Ανδρεάδη, Βελεσίωτη, Ιοβτσεβα, Καμπουρογιάννη, Κολοβέτσιου, Κοντογιάννη, Λουκανίκα, Μπουφίκου , Μπρούτσου, Παπαδημητρίου, Στανίση, Τεντολούρη, Χατζή, Χρυσοπούλου.

ΑΡΓΩ : (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου) Τάσσου,Τσαντοπούλου,Χιμάρα ,Ζαφειρίου, Σταυρακοπούλου,Γεωργουλά ,Φιλιππίδη ,Τσιτσιγιάννη,Κανέλου,Γάκη, Γερολυμάτου,Καλοφοριδη,Καλαπόδα,Παπαθεοδώρου.