Νίκη εκτός έδρας για το Ίλιο

 


Το 8/8 έκαναν οι Γυναίκες της Ένωσης Ιλίου στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ, καθώς επικράτησαν άνετα εκτός έδρας με 3-0 σετ και του Άρη Αφιάλης για την 9η αγωνιστική ημέρα.

 

Η αθλήτριες της Βάσως Νικούλη δεν άφησαν περιθώρια στον Άρη να πιστέψει πως θα πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση, καθώς έδειξαν από το πρώτο σετ πόσο θέλουν το παιχνίδι επικρατώντας με 25-9.

 

Στο δεύτερο σετ ο Άρης ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικός, όμως και πάλι η Ένωση έχοντας αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας κατάφερε να φτάσει στο 2-0 επικρατώντας με 25-22.

 

Το τρίτο σετ ήταν αντίγραφο του πρώτου με την Ένωση Ιλίου να ξεφέυγει με 10 πόντους από την αρχή και ολοκληρώνοντας το σετ με 25-15, κατακτώντας ένα ακόμη τρίποντο που την διατηρεί ως μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

 

Επόμενη αναμέτρηση με την οποία θα κλείσει και το έτος αυτή με τους Αγίους Αναργύρους την Πέμπτη (22/12, 21:45) εντός έδρας.

 

Τα σετ: 9-25, 22-25, 15-25

 

Άρης Αμφιάλης (Ευθυμιάδου): Φερνάντες, Πανταζοπούλου, Στάμου, Μπασματζιάν, Δαμίσου, Μέη, Μπουραζάνη, Ρεμούνδου, Θεοδοσίου(λ), Μοναχού, Βοστάνη(λ), Σπανού

 

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Μπούτα, Καραγιαννίδη (λ), Καραχάλιου (λ), Μπανάσιου, Καποδίστρια, Καλιαφεντάκη, Κουτσοδημητροπούλου, Χατζάκη, Δίγκα, Δήμα, Ντασιώτη, Βήχου, Ντεμάι, Ευθυμίου