Μία νίκη και μια ήττα για την Αργώ

Πολύ καλή απόδοση έπιασαν οι νεάνιδες της  ΑΡΓΟΥΣ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με  τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ στην Λάρισα και κέρδισαν δίκαια με 3-0 σετ.
Η Βολιώτικη ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα, παρά μόνο στο 3ο σετ, όταν και έγιναν αρκετές αλλαγές από το προπονητικό team , με σκοπό τη δοκιμή διαφορετικών σχημάτων. Με τη νίκη αυτή η ΑΡΓΩ εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ εντός έδρας (σημειώνεται ότι προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο κύριος Παπαγεωργίου Αχιλλέας  και η κυρία Βαιοπούλου Κων/να του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.
 
Τα σετ: 18-25,11-25,24-26
 
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου) Γεωργουλά Κ,Πώπου Ε,Χειμάρα Γ,Γεωργουλοπούλου Μ,Φιλιππίδη Αν, Τσιτσιγιάννη Μ, Κανέλλου Μ,Γάκη Σ,Πολυζώη Μ,Γερολυμάτου Ε, Καλαποδά Μ, Παπαθεοδώρου Β, Καραγκούνη Α, Σουφλή Χ.
 
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (Κουκούλης)  Τσοκάνου, Καρατζά, Αντωνιάδου, Μπαρούτα,Μηλωνά,Σωτηρίου,Τσιούλκα,Τσιάρα,Γκάγκα,Καρακώστα ,Μυλωνά ,Αντωνίου,Παπαγιάννη
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ                             5β
Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ              4β  
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ                                      4β
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ              3β
Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ            2β
 
«ΦΙΛΙΚΗ» ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
 
 Σε αγώνα προετοιμασίας της ομάδας των γυναικών που έγινε χθες στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, η ΑΡΓΩ έχασε με 3-1 σετ από τον ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.  Η απόδοση της ΑΡΓΟΥΣ  κυμάνθηκε  πολύ ικανοποιητικά επίπεδα ,για το χρονικό σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία της , καθώς όπως όλα δείχνουν  υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης , που θα κάνουν την ομάδα πολύ ανταγωνιστική στο φετινό  πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας.