Στέφθηκε με επιτυχία το Τουρνουά της Σκοπέλου (PHOTOS)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο.

Το ΔΣ, ο προπονητής κ οι παίκτριες της ομάδας ευχαριστούν τις ομάδες που έβαλαν στο καλεντάρι της προετοιμασίας  τους αγώνες αυτούς και χάρισαν στο φίλαθλο κοινό της Σκοπέλου μοναδικές στιγμές βόλεϊ.  Στόχος είναι του χρόνου η επανάληψη του τουρνουά με την ίδια ή ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

23-9-2016

Α.Ο. Σκοπέλου - Αργώ Βόλου 1-3

Ε.Α. Λάρισας - Α.Ε. Λάρισας 3-2

Α.Ο. Σκοπέλου - Φθία Λαμίας 0-3

24-9-2016

Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ε. Λάρισας 0-3
Αργώ Βόλου - Ε.Α. Λάρισας 0-3
Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ε. Λάρισας 0-3
Αργώ Βόλου - Φθία Λαμίας 0-3
Α.Ο. Σκοπέλου - Ε.Α. Λάρισας 0-3
Α.Ε. Λάρισας - Φθία Λαμίας 3-0

25-9-2016

Αργώ Βόλου - Α.Ε. Λάρισας 0-3

Ε.Α. Λάρισας - Φθία Λαμίας 3-1

Δηλώσεις των ομάδων:

Ιωάννα Καματσέλου (Εκ των προπονητών  Ε. Α. Λάρισας)

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του Α.Ο .Σκοπέλου για την πρόσκληση, την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία. Ας το καθιερώσουμε λοιπόν το Σεπτέμβριο του 2017 να το επαναλάβουμε!

Βαγγέλης Σταθόπουλος (Προπονητής Αργώ Βόλου)

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι αθλήτριες του ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου ευχαριστούν τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη διοργάνωση του γυναικείου τουρνουά βόλεϊ. Η φιλοξενία των ανθρώπων ήταν εξαιρετική, ανέλαβαν εξολοκλήρου την διαμονή και τη διατροφή των αποστολών,ακόμα και στον τραυματισμό της Βασιλίνας Παπαθεοδώρου (αθλήτρια του συλλόγου μας) πρόσφεραν πλήρως την υποστήριξη και την καθημερινή μετακίνηση της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδος του Α.Ο Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης  και ο έφορος Μιχάλης Γεράκης βρίσκονταν στο πλευρό των ομάδων καθημερινά παρέχοντας κάθε διευκόλυνση σε όλους. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι μας προσέφερε το αδελφό σωματείο.

Α.Ε. Λάρισας

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι αθλήτριες της ΑΕΛ ευχαριστούν ολόθερμα τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη διοργάνωση του γυναικείου τουρνουά βόλεϊ, και υπόσχονται να ανταποδώσουν με τη πρώτη ευκαιρία την άψογη φιλοξενία.

Ηλίας Ντάλας (Προπονητής Φθία Λαμίας)

Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία. Ευχαριστούμε πολύ για όλα. Επίσης θα ήθελα να πω ότι ο Γιάννης Τσακάλης (προπονητής Α.Ο. Σκοπέλου) κάνει πολύ καλή δουλειά και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα δούμε την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τέλος ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί την Hellenic Seaways που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ * ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ