Καλωσόρισμα νέων αθλητριών στην Ένωση Ιλίου

Η αθλητική οικογένεια της Ένωσης Ιλίου καλωσορίζει τις νέες αθλήτριες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου, καθώς και όσες ανανέωσαν και παρέμειναν μια ακόμη χρονιά ενισχύοντας το τμήμα και τους εύχεται μια χρονιά με υγεία γεμάτη όμορφο βόλεϊ.

Καλωσόρισμα προς τις αθλήτριες της προπονήτριας του γυναικείου τμήματος Βάσως Νικούλη:

 «Θα ήθελα να καλωσορίσω τις νέες αθλήτριες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μεγάλη μου χαρά και τιμή είναι που βρίσκεται στην ομάδα μια παλιά μου συμπαίκτρια, η Άννα Μπούτα που είναι μια πολύ έμπειρη αθλήτρια με πλούσιο βιογραφικό και στην Α1. Επίσης είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε στην ομάδα την  Δανάη Δίγκα, η μια εκ των δύο πασαδόρων της ομάδας, η οποία έχει πλούσιο βιογραφικό σε Α1 και Α2 κατηγορία, ενώ έχει περάσει από την Εθνική ομάδα και επέλεξε στην μετάθεση της εργασίας της στην Αθήνα να έρθει να αγωνιστεί στην Ένωση.

 Από εκεί και πέρα στην ομάδα ήρθε η Ανδρονίκη Κοχιαδάκη, η οποία είναι νέα αθλήτρια ηλικίας 16 ετών προερχόμενη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και πλαισιώνει εκτός του γυναικείου τμήματος Κορασίδες και Νεάνιδες. Επίσης ήρθαν δύο ακόμη νεαρές αθλήτριες όπως η Χριστιάνα Βήχου και η Χρύσα DeaDemaj, ενώ ανανέωσαν με την ομάδα η Ιωάννα Δήμα, μια αθλήτρια με πολύ καλό βιογραφικό σε Α1 και Α2 και η Χριστίνα Καποδίστρια μια πολύ έμπειρη αθλήτρια που θα ενισχύσει και φέτος την ομάδα μας.

 Τέλος είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που έμειναν οι αθλήτριες που είχαν δελτίο στην Ένωση Ιλίου και τους αξίζει ένα μεγάλο καλωσόρισμα στην σεζόν για την παραμονή τους στον σύλλογο και να ευχηθώ καλή πορεία γιατί όλα αυτά τα χρόνια ενισχύουν τον σύλλογο».

 Το ρόστερ

Χριστίνα.  Καποδίστρια 1975 (ακραία)
Άννα   Μπούτα 1978 (ακραία)
Ιωάννα   Δήμα 1984 (κεντρική)
Δανάη   Δίγκα 1988 (πασαδόρος)
Ηλέκτρα   Καραχάλιου 1994 (λίμπερο)
Μερόπη   Καλιαφεντάκη 1995 (ακραία)
Λαμπρινή   Μπανάσιου 1995 (πασαδόρος)
Ματίνα   Ντασιώτη 1996 (διαγώνια)
Δέσποινα   Κουτσοδημητροπούλου 1996 (διαγώνια)
Αναστασία   Καραγιαννίδη 1997 (λίμπερο)
Βασιλική   Σαραντοπούλου 1997 (ακραία)
Ιωάννα   Χατζάκη 1997 (κεντρική)
Χρύσα-Dea  Demaj 1997 (ακραία)
Χριστιάνα   Βήχου 1999 (κεντρική)
Ανδρονίκη   Κοχιαδάκη 2000 (ακραία)