Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσιάστηκε ο αναγεννημένος Μίλων (PHOTOS - VIDEO)

Σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Galaxy παρουσιάστηκε ο νέος Μίλων του Παντελή Ταρνατόρου.

Η νέα εποχή του Μίλωνα είναι γεγονός. Με όρεξη για διακρίσεις και στόχους στήθηκε στη Νέα Σμύρνη το νέο πρόσωπο του Μίλωνα που διοργανώνοντας μια εντυπωσιακή παρουσίαση για τα δεδομένα της Β Εθνικής, θέλησε να δείξει πως ήρθε με υψηλούς στόχους και αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχει.

Εκλεκτή και ξεχωριστή η παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου που υπήρξε αθλητής του Μίλωνα. Ο κος Καραμπέτσος μίλησε ιδιαίτερα συγκινημένος για το παρελθόν του στην ομάδα, για τη σχέση του με τον Παντελή Ταρνατόρο και έδωσε την υπόσχεση ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί στη νέα σελίδα του Μίλωνα και πως έχει την υποχρέωση να το κάνει σαν παλιός αθλητής του. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα.

Ακολούθησε παρουσίαση σύντομου βίντεο με τις επιτυχίες του Εφηβικού τμήματος και την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2014-2015.

Ο Μίλωνας συνεχίζει να επενδύει σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που διατηρεί και στοχεύει πλέον έχοντας όραμα και σχέδιο αλλά και προοπτική την αναγέννησή του.

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος θα είναι για ακόμα μια φορά ο Χρήστος Ντόζης, ο οποίος μίλησε για την ομάδα του με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας ότι είναι αθλητές με εξαιρετικό χαρακτήρα, ποιότητα και ταλέντο και πιστεύει πως η ομάδα θα έχει πλέον ανοδική πορεία καθώς θα ανακάμψει.

Στη συνέχεια ένας-ένας οι νέοι παίκτες της ομάδας παρουσιάστηκαν, αρχής γενομένης των νέων παικτών: Λιόντας, Λουκάς, Μεθενίτης, Γιώργος Παπασιδέρης, Ράμος, Ρούσος, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος είναι τα νέα πρόσωπα, ενώ επέστρεψε ο Κοβάτσεφ και παρέμειναν ο Κανάσαρος, Κισκήρας, Παπασταματάτος, Χάκας, Xρήστου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και η γυναικεία ομάδα με προπονητή τον Καλημερατζή ,ε την Άρτεμη Σαμπάνη και την Χρισίνα Λιγουδιστιανού να είναι επικεφαλείς του ρόστερ με την πρώτη να επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας για να βοηθήσει στη νέα σελίδα της ομάδας. Η ομάδα αποτελείται από τις Σαμπάνη, Βαζάκα, Μαυρομάτη, Συμεωνίδου, Λιγουδιστιανού, Τσότσου, Μίχα, Κουλατσίδου, Δημητριάδου, Τζιoρίδη, Νίκα, Σπυρή, Τσακουμάγκου, Δασκαλάκη, Ταβελίδου.

{gallery}/New_Site/2018-2019/B_ETHNIKI/MILON/PAROUSIASI{/gallery}

 

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.